Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Φαινόμασταν πως δεν είμαστε κόμμα συγκροτημένο για να κυβερνήσουμε – Bολές κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτο

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Φαινόμασταν πως δεν είμαστε κόμμα συγκροτημένο για να κυβερνήσουμε – Bολές κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτο
«Η εικόνα που δώσαμε είναι ότι δεν είμαστε ένα κόμμα συγκροτημένο για να κυβερνήσουμε» δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.
Την εικόνα μη συγκροτημένου κόμματος έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το στέλεχος του Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος έστρεψε τα πυρά του κατά του οικονομικού επιτελείου του κόμματος.
Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι δεν έγινε αντιληπτό στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι η αγορά επικροτούσε τα μέτρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφήνοντας αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου, τους Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Αλέξη Χαρίτση, που είναι οι τομεάρχες οικονομομίας.
«Ήταν ένα κενό από το οικονομικό μας επιτελείο που δεν αναγνώριζε ότι πραγματικά η αγορά έχει πάρει μια μεγάλη ανάσα από τις παροχές της προηγούμενης κυβέρνησης», ανέφερε συγκεκριμένα.
«Αυτά πρέπει να θεραπευτούν. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα πρόεδρο στις 25 Αυγούστου που θα λείπει όλη η Ελλάδα και εκλέξουμε κάποιον που δεν θα έχει συμμετάσχει σε μια τέτοια συζήτηση. Να ξεκαθαρίσει κι εκείνος την πολιτική πλατφόρα που πιστεύει», πρόσθεσε.
«Η εικόνα που δώσαμε είναι ότι δεν είμαστε ένα κόμμα συγκροτημένο για να κυβερνήσουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης