Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Η Γαλλία φλέγεται γιατί έχει χάσει τον εθνικό της χαρακτήρα – Πολύ σύντομα στην Ελλάδα θα κυριαρχήσει μία εθνική παράταξη

Κασιδιάρης: Η Γαλλία φλέγεται γιατί έχει χάσει τον εθνικό της χαρακτήρα – Πολύ σύντομα στην Ελλάδα θα κυριαρχήσει μία εθνική παράταξη
H Γαλλία έχει παραδοθεί στο χάος, επειδή έχει χάσει τον εθνικό της χαρακτήρα και έχει γίνει έρμαιο των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, τονίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης
Σχετικά Άρθρα
Παρέμβαση για τα δραματικά γεγονότα της Γαλλίας σε συνάρτηση με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter εκτιμά, πως η Γαλλία έχει παραδοθεί στο χάος, επειδή έχει χάσει τον εθνικό της χαρακτήρα και έχει γίνει έρμαιο των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ευρώπη έχει δύο επιλογές: ή θα στραφεί προς τα εθνικά κράτη όπως έπραξε ήδη η Ουγγαρία και η Πολωνία ή θα μεταμορφωθεί σε ένα χαοτικό συνονθύλευμα με δυσοίωνο και σκοτεινό μέλλον.
Ο φυλακισμένος πολιτικός προβλέπει ότι σύντομα στην Ελλάδα θα κυριαρχήσει μία ισχυρή εθνική παράταξη, επιβεβαιώνοντας την τάση, που παρατηρείται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ανάρτηση Κασιδιάρη

Η Γαλλία φλέγεται και έχει παραδοθεί στο χάος.
Tο ανεπαρκές πολιτικό της σύστημα παρατηρεί εξ αποστάσεως την καταστροφή.
Αυτή είναι η φυσική μετεξέλιξη κάθε κοινωνίας που χάνει τον Εθνικό της χαρακτήρα και γίνεται έρμαιο των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού.
Ο Μακρόν, οι νεοφιλελεύθεροι και η αριστερά ευθύνονται για αυτή την ανεπανόρθωτη βλάβη και έχουν εκμηδενιστεί στη συνείδηση των πολιτών.
Μετά την κυριαρχία της Μελόνι στην Ιταλία έρχεται η ώρα της Λεπέν στη Γαλλία.
Η Ευρώπη αυτή την κρίσιμη ώρα έχει δύο επιλογές: ή θα στραφεί προς τα εθνικά κράτη όπως έπραξε ήδη η Ουγγαρία και η Πολωνία ή θα μεταμορφωθεί σε ένα χαοτικό συνονθύλευμα με δυσοίωνο και σκοτεινό μέλλον.
Η Ελλάς οφείλει να αποτελέσει και πάλι την πνευματική πρωτοπορία για τη διάσωση της εθνικής ταυτότητας και την εξύψωση του πολιτισμού.
Η νίκη μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου παρά τον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος δείχνει τον δρόμο.
Πολύ σύντομα θα κυριαρχήσει και στην πατρίδα μας μία ισχυρή Εθνική παράταξη, όπως συμβαίνει σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη, που απολαμβάνουν τα αγαθά της προόδου, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ειρήνης. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης