Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νοτοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση, θα είναι δίπλα σε κάθε πολίτη

Νοτοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση, θα είναι δίπλα σε κάθε πολίτη
Xρειάζεται χρόνος, όμως δεν θα χαθεί ούτε μια ημέρα για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Αλέξης Τσίπρας την προέβαλλε ως κοινωνική αναγκαιότητα, ανέφερε η Κ. Νοτοπούλου
Για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, τις μεγάλες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία, αλλά και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές , μίλησε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κ. Νοτοπούλου.
Η κα Νοτοπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ανεξάντλητο πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων «και από τον πόλεμο που δέχτηκε και από το γεγονός ότι μονοπωλεί τη συζήτηση τη στιγμή που υπάρχει κυβέρνηση και δεν μπορεί να τοποθετηθεί για τις κυβερνητικές προτάσεις για το πως θα αντιμετωπίσει τα επίδικα της επόμενης ημέρας».
Πρόσθεσε πως είναι στοίχημα να παραμείνει ο κόσμος που προσήλθε στον ΣΥΡΙΖΑ κυρίως για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «έγινε συνώνυμο της ελπίδας και κατάφερε να φέρει πολλούς ανθρώπους από διαφορετικές καταβολές».
Όπως δήλωσε, χρειάζεται χρόνος όμως δεν θα χαθεί ούτε μια ημέρα για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Αλέξης Τσίπρας την προέβαλλε ως κοινωνική αναγκαιότητα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι αξιωματική αντιπολίτευση, θα είναι δίπλα σε κάθε πολίτη για την υπεράσπιση των αναγκών του», σημείωσε η κα Νοτοπούλου.
Η κάλπη, όπως είπε, έφερε δύσκολα αποτελέσματα για την κοινωνία με την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή και αυτό το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον προοδευτικό κόσμο.

Για εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση

Αναφερόμενη στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε λίγους μήνες, στις οποίες ως αυτοδιοικητική και η ίδια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα για το ρόλο που αυτές μπορούν να διαδραματίσουν για τους πολίτες, τόνισε πως μπορούν να αποτελέσουν κορμό στη μετάβαση για την επόμενη μέρα, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι μπορούν να αποτελέσουν και μια «ασπίδα» απέναντι στις πολιτικές Μητσοτάκη.
Ακόμη, η κα Νοτοπούλου κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να πάρει ξεκάθαρη θέση την επόμενη μέρα, υπενθυμίζοντας πως στη Θεσσαλονίκη το ΠΑΣΟΚ στην Τ.Α συνδιοικεί με τον Κ. Ζέρβα, ο οποίος στηρίζοντας τις πολιτικές Κ.Μητσοτάκη και ΝΔ πήγαν την πόλη πολλά χρόνια πίσω.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης