Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Την Κυριακή 2/7 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία - Στο μικροσκόπιο οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Την Κυριακή 2/7 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία - Στο μικροσκόπιο οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου
Τη Δευτέρα 3/7 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία θα εκλέξει νέο επικεφαλής της Κ.Ο.
Σχετικά Άρθρα
Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, στη σκιά της παραίτηση του Α. Τσίπρα μετά την εκλογική ήττα, συνεδριάζει αύριο, Κυριακή 2/7, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.
Με τη συνεδρίαση να είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 12:00, «τρέχουν» οι εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά και τα σενάρια για τα πρόσωπα διαδοχής του Α. Τσίπρα, με φαβορί να εμφανίζεται η Έφη Αχτσιόγλου. Μεταξύ των ονομάτων που φαίνεται ότι σκέφτονται να κατέβουν στον στίβο της διαδοχής είναι ο Α. Χαρίτσης, ο Ευ. Τσακαλώτος, ο Δ. Τεμπονέρας, ο Π. Πολάκης και η Ρ. Δούρου.
Πάντως, την Κυριακή 2 Ιουλίου στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ θα οριστεί το χρονοδιάγραμμα των διεργασιών για την εκλογή νέου προέδρου και οι νέοι στόχοι του κόμματος. Πιθανότερο σενάριο είναι οι εσωκομματικές εκλογές να λάβουν χώρα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, τη Δευτέρα 3/7 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία θα εκλέξει νέο επικεφαλής της Κ.Ο., ώστε να εκπροσωπείται το κόμμα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ενόψει και της τριήμερης συζήτησης (7-9/7) των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης στη Βουλή. Για τη θέση αυτή, επικρατέστερη φαίνεται να είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης