Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου (Πλεύση Ελευθερίας): Παράνομα μας παίρνουν έδρα από τη Β' Πειραιώς

Ζωή Κωνσταντοπούλου (Πλεύση Ελευθερίας): Παράνομα μας παίρνουν έδρα από τη Β' Πειραιώς
Διαμαρτύρεται για την έδρα που έχασε η Πλεύση στη Β' Πειραιώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Από την άλλη δηλώνει δικαιωμένη για την αδιάθετη έδρα που έλαβε στο Επικρατείας από τους «Σπαρτιάτες»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτύρεται μέσα από την ανάρτησή της στο Facebook για το γεγονός ότι η Πλεύση Ελευθερίας έχασε όπως αναφέρει «μη νόμιμα» την έδρα στη Β’ Πειραιώς αν και δηλώνει δικαιωμένη για την αντίστοιχη έδρα που έλαβε από το Επικρατείας λόγω της μη συμπλήρωσης του ψηφοδελτίου από τους Σπαρτιάτες.
«Σε λίγο θα δημοσιευτεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη των βουλευτών. Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτό το οποίο είπαμε ότι δικαιούται η Πλεύση Ελευθερίας την έδρα Επικρατείας και θα έχουμε βουλευτή Επικρατείας τον Αλέξανδρο Καζαμία.
Μας παίρνουν όμως την έδρα στην Β’ Πειραιώς. Μη νόμιμα, παράνομα, αυθαίρετα. Θα κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα την πάρουμε πίσω την έδρα αυτή.
Όσο βέβαιη ήμουν ότι δικαιούμαστε την έδρα της Επικρατείας και την κερδίσαμε, εξίσου βέβαιοι είμαστε ότι δικαιούμαστε να κρατήσουμε και την έδρα της Β’ Πειραιώς. Αυτό εξάλλου έγινε αντιληπτό και στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, ενώπιον του οποίου αγόρευσα, που όμως δεν είχε την αρμοδιότητα, όπως έκρινε, να μπει στην ουσία και να κρίνει και να εξετάσει την απόφαση της Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής
Δεν πειράζει. Υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο.
Θα προσφύγουμε όπως δικαιούμαστε και στο τέλος το καλό θα κερδίσει, το δίκαιο θα νικήσει και η 9η έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας θα έρθει σε εμάς» σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Υπενθυμίζεται ότι η Πλεύση Ελευθερίας είχε καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, μέσα από το οποίο ζητούσε την έδρα του Επικράτειας που ήταν αδιάθετη από τους «Σπαρτιάτες», οι οποίοι δεν κατέβασαν στις εκλογές αντίστοιχο ψηφοδέλτιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης