Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Δεν περίμενα την παραίτηση Τσίπρα – Να συνεργαστεί η νέα ηγεσία με το ΠΑΣΟΚ

Κούλογλου: Δεν περίμενα την παραίτηση Τσίπρα – Να συνεργαστεί η νέα ηγεσία με το ΠΑΣΟΚ
Έκανε λάθη ο Τσίπρας, αλλά του φορτώθηκαν πολλά υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Δεν περίμενα την παραίτηση Τσίπρα υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος όμως έκανε λόγο για μια γενναία απόφαση, τονίζοντας ότι θα πρέπει η νέα ηγεσία του κόμματος να αρχίσει προσπάθειες για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.
«Δεν περίμενα να παραιτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, όμως ήταν μία θαρραλέα απόφαση.
Αυτό βέβαια είναι μία απελευθέρωση και για τον ίδιο αλλά και για το κόμμα.
Δέχθηκε πολλές επιθέσεις ο Τσίπρας.
Έκανε λάθη, όμως του φορτώθηκαν πολλά πράγματα.
Θεωρώ ότι θα πρέπει να μιλήσει κάποια στιγμή για το 2015 και το 2019 και τις «κωλοτούμπες» που του χρέωσαν» υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Κούλογλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δει τα λάθη

Αναφερόμενος στη διαδοχή του Τσίπρα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «αυτή είναι η στιγμή, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα βήμα πίσω για να δει τα λάθη που έγιναν».
«Το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία του κόμματος θα μπορεί - σε αυτές τις συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί - να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και να ξεκινήσει συστηματικές συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να υπάρξει μία ισχυρή αντιπολίτευση» είπε ο κ.Κούλογλου.
Όπως υποστήριξε, κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι στιγμής καθώς «δεν υπήρχε χημεία ανάμεσα σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη, δεν είχαν καλή χημεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης