Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας για Τσίπρα: Έκανε το ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό παράγοντα στην πολιτική ζωή του τόπου - Αυτό δεν είναι το τέλος

Βίτσας για Τσίπρα: Έκανε το ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό παράγοντα στην πολιτική ζωή του τόπου - Αυτό δεν είναι το τέλος
Ο Δημήτρης Βίτσας εκτίμησε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει να είναι παρών στον ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει να είναι παρών στον ΣΥΡΙΖΑ παρά την παραίτηση του εξέφρασε το στέλεχος της Κουμουνδούρου, Δημήτρης Βίτσας.
«Στην ουσία έχουμε ένα τέλος εποχής που στηρίζεται στο ότι τελειώνει η 15ετής πορεία για τον ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα. Του οφείλουμε πάρα πολλά. Έκανε αυτό το κόμμα ισχυρό παράγοντα στην πολιτική ζωή του τόπου, κερδίσαμε τις εκλογές, για πρώτη φορά η αριστερά κέρδισε εκλογές, είχαμε και τις δύσκολες περιόδους μας, βεβαίως αυτό θα είναι τέλος εποχής του ΣΥΡΙΖΑ με ηγέτη τον Τσίπρα, θεωρώ ότι δεν είναι τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον Τσίπρα» είπε μιλώντας στον Σκάι. Και συμπλήρωσε: «Το κεφάλαιο Τσίπρας δεν τέλειωσε, θα βοηθά πάρα πολύ όποιον βγει πρόεδρος και με τρόπο που δεν θα καταλαβαίνετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Και από κει και πέρα είναι νέος, είναι πλούσιος σε εμπειρίες και γνώσεις και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον».
Για την παρουσία του κ. Τσίπρα στο κόμμα ο κ. Βίτσας είπε: «Είμαι σίγουρος, όπως τον ξέρω τον Τσίπρα, ότι θα είναι παρών, αυτό έχει σημασία. Η παρουσία δεν σημαίνει ντε και καλά πρόεδρος. Θα δρα στο πλαίσιο της συλλογικότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης