Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νίκος Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ): Μικρόψυχες και τοξικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για Τσίπρα

Νίκος Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ): Μικρόψυχες και τοξικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για Τσίπρα
Η «δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν εξόχως μικρόψυχη και τοξική» τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Καθηγητής του ΠαΠει και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φαραντούρης
«Δε συμμερίζομαι καθόλου αυτά που ακούστηκαν μετά τη γενναία παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και θεωρώ αρκετά μικρόψυχη τη δήλωση του εν ενεργεία πρωθυπουργού της χωράς, ο οποίος απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο βρήκε μόνο σχόλια τα οποία κατέκρινε, τοξικά. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν εξόχως μικρόψυχη και τοξική» δήλωσε ο Νίκος Φαραντούρης, στα απόνερα της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα καθώς και της σχετικής δήλωσης που έκανε για το θέμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όσο για το αν ο ίδιος σκοπεύει να είναι υποψήφιος πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι κάτι που είχα σκεφτεί. Είναι πρόωρη η συζήτηση. Αυτήν την στιγμή προέχει να συνεδριάσει η ΚΟ του κόμματος, να εκλέξει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και κατόπιν να δρομολογηθούν γρήγορα οι διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου. Η προίκα που μας αφήνει ο Αλέξης Τσίπρας είναι μεγάλη, πλούσια και ακριβή και έχουμε υποχρέωση να την τιμήσουμε».

Ο Τσίπρας είναι μαθημένος στα δύσκολα

Εν συνεχεία ο κ. Φαραντούρης προχώρησε σε μία αποτίμηση της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική ζωή της χώρας σχολιάζοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει μάθει σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Να αναλογιστούμε το ποιόν του ανδρός. Ξεκίνησε από ταπεινά και έφτασε ψηλά χωρίς σαν είναι προϊόν οικογενειοκρατίας και διαπλοκής. Πίστεψε σε ιδέες και μπόρεσε να τις μεταδώσει με τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει. Αυτές οι ιδέες τον έφτασαν να ηγηθεί ενός κόμματος κυβερνητικού και να αναλάβει και τα ηνία της χώρας (…) Το εκλογικό σύστημα ηττήθηκε, οι ιδέες δεν ηττήθηκαν» και συμπλήρωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε στην ιστορική του διαδρομή και υπό αρκετά δύσκολες και δυσκολότερες συνθήκες, ότι μείνει ενωνόμενος παρά το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το σκάφος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης