Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Η Κουμουνδούρου διαψεύδει τις πληροφορίες για παραίτηση Τζανακόπουλου

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Η Κουμουνδούρου διαψεύδει τις πληροφορίες για παραίτηση Τζανακόπουλου

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι από τους πιο  στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα

Σχετικά Άρθρα
(upd) Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στον ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της συντριπτικής ήττας από τη ΝΔ στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.
Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, κυκλοφόρησαν φήμες για παραίτηση από το κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Οι πληροφορίες, όμως, διαψεύδονται από την Κουμουνδούρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζανακόπουλος είναι από τους στενότερους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε έχει διατελέσει ο υπουργός Επικρατείας αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επεισόδιο με τον Ρήγα

Πάντως, σήμερα δημοσιοποιήθηκε ένα «θερμό επεισόδιο» μεταξύ των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Πάνου Ρήγα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λεκτική αντιπαράθεση των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στα άκρα, καθώς δεν έμειναν μόνο στα «γαλλικά». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρώτος ξεκίνησε τον καβγά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτιθέμενος κατά του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, εισβάλλοντας μέσα στο γραφειο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων, αλλά και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε σημείο που ένας εκ των παρευρισκόντων να παρέμβει για να αποσωβηθούν τα χειρότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης