Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: Αναμενόμενη απόφαση έπειτα από 3 στρατηγικές ήττες

Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: Αναμενόμενη απόφαση έπειτα από 3 στρατηγικές ήττες
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Με σαφείς αιχμές και κατηγορίες για «τοξικότητα», «διχαστικό λόγο» και «εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα» σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν και η δήλωση του κ. Μητσοτάκη άρχισε σε ήπιους τόνους κάνοντας λόγο για «αναμενόμενη απόφαση», η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα... αιχμηρή.
«Πρόκειται για μια αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά», επισήμανε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, και συμπλήρωσε: «Με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά τελικά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν τελικά κρίθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου.
Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να προτείνουν ρεαλιστικά κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτό το δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύτηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει. Του το εύχομαι ειλικρινά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης