Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Ζάππειο ο Τσίπρας – Έκτακτες δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Ζάππειο ο Τσίπρας – Έκτακτες δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ
Μείζον ζήτημα η πορεία ανασυγκρότησης και ανανέωσης μετά τη συντριπτική εκλογική ήττα
Σε έκτακτες δηλώσεις στις 12:30 από το Ζάππειο αναμένεται να προχωρήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος που συνέρχεται για πρώτη φορά μετά το απογοητευτικό εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.
Οι έκτακτες δηλώσεις του κ.Τσίπρα έχουν φουντώσει τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει εισέλθει ανεπιστρεπτί σε μια πορεία «εκκαθάρισης», ανασυγκρότησης και αναθεώρησης ενόψει αφενός των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου φθινοπώρου και αφετέρου των ευρωεκλογών του 2024, τις οποίες ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει ορίσει ως ορόσημο για το κόμμα.
Ένα από τα πολλά ερωτήματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο κ.Τσίπρας είναι ο χρόνος έναρξης της ανασυγκρότησης – εάν δηλαδή θα γίνει άμεσα μέσα στο καλαοκαίρι ή μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές – αλλά και ο τρόπος της ανανέωσης τόσο σε στελέχη όσο και στην ίδια την ηγεσία.
Σημειώνεται πως ο κ.Τσίπρας απέχει για πρώτη φορά εδώ και χρόνια από την προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών όπου και μετέχει ως παρατηρητής, επικαλούμενος τις ραγδαίες εξελίξεις και διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης