Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στίγκας (Σπαρτιάτες): Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Κασιδιάρη – Εγώ είμαι ο αρχηγός, σεβαστείτε τους 250.000 ψηφοφόρους μας

Στίγκας (Σπαρτιάτες): Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Κασιδιάρη  – Εγώ είμαι ο αρχηγός, σεβαστείτε τους 250.000 ψηφοφόρους μας
Δεν έχω γνωρίσει καν τον Ηλία Κασιδιάρη,  δηλώνει ο επικεφαλής των Σπαρτιατών
Διέψευσε κατηγορηματικά κάθε διασύνδεση με τον Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής του εθνικού κόμματος Σπαρτιάτες Βασίλης Στίγκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
«Σε καμία περίπτωση ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι ο ηγέτης των Σπαρτιατών», υπερτόνισε.
Δεν είμαστε κόμμα - όχημα και εγώ δεν είμαι αχυράνθρωπος, υπογράμμισε ο κ. Στίγκας.
«Εγώ είμαι ο υπεύθυνος αρχηγός των Σπαρτιατών, το διαχειρίζομαι εγώ, το κόμμα ανήκει σε μένα » ξεκαθάρισε ο κ. Στίγκας, λέγοντας χαρακτηριστικά: Μέχρι εδώ ο Κασιδιάρης,
Ο επικεφαλής του εθνικού κόμματος τόνισε πως δεν έχει γνωρίσει καν τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ο πολιτικός διέψευσε, πως στο παρελθόν υπήρξε μέλος του κόμματος «Έλληνες» και του κόμματος του Γιάννη Λαγού (ΕΛΑΣΥΝ).
Όσον αφορά στις θέσεις των Σπαρτιατών και εάν έχουν ομοιότητες με αντίστοιχες των Ελλήνων του Ηλία Κασιδιάρη, παρατήρησε πως δεν είναι κακό, να έχουν ομοιότητες.
Σε ερώτηση για τη Χρυσή Αυγή είπε πως θα την αναγνωρίσει ως εγκληματική οργάνωση, μόνο εάν κριθεί ως τέτοια από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Εξάλλου σημείωσε ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο δεν πρέπει να παραβιαστεί πριν από την έκδοση της τελικής απόφασης.
Για το εάν κυκλοφόρησαν μπλούζες και προεκλογικό υλικό των Σπαρτιατών με το πρόσωπο του Κασιδιάρη, απάντησε «κάκιστα» ενώ μέμφθηκε και τους τοπικούς παράγοντες του εθνικού κόμματος που επέτρεψαν τη διακίνησή τους.
Ως Στίγκας καταδικάζω τόσο τον ναζισμό, όσο και τον κομμουνισμό, συμπλήρωσε.
Εάν δεν γίνεται πιστευτό, πως δεν έχουμε αρχηγό τον Κασιδιάρη, τι μπορώ να πω, τόνισε απαντώντας στις φορτικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
«Σεβαστείτε τους 250.000 ψηφοφόρους μας, που δεν είναι ναζί», επισήμανε.

Είμαστε εθνικό πατριωτικό κόμμα

Περιγράφοντας τον ιδεολογικό χώρο που κινούνται οι Σπαρτιάτες, έκανε λόγο για εθνικό πατριωτικό κόμμα που δεν έχει άκρα δεξιά και αριστερά.
Για τις πρώτες εκλογές, έκανε γνωστό, πως δεν κατέβηκαν οι Σπαρτιάτες λόγω κόστους, το οποίο στη συνέχεια καλύφθηκε με τη βοήθεια του κόσμου.
Σε ερώτηση για τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών από το κόμμα Έλληνες στους Σπαρτιάτες, το απέδωσε στην ιδεολογική συγγένεια του χώρου....
Σε ερώτηση γιατί οι Σπαρτιάτες δεν κατέβασαν στις εκλογές ψηφοδέλτιο Επικρατείας, απάντησε πως οφείλεται ξεκάθαρα σε έλλειψη πόρων ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή γινόταν αγώνας δρόμους προσφορές από χώρες του Εξωτερικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης