Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα - Η πολιτική είναι τοξική για μένα, θα δούμε αν θα το κάνω

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα - Η πολιτική είναι τοξική για μένα, θα δούμε αν θα το κάνω
Νίκος Παππάς: Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια - Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν
Δεύτερες σκέψεις για την εμπλοκή του στην πολιτική φαίνεται ότι κάνει ο Νίκος Παππάς, κάτι που προκύπτει και από όσα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά ο Νίκος Παππάς θα ήταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε σχετικά: "Η κάθοδος στην πολιτική τελευταία μπήκε στο μυαλό μου ως ιδέα.
Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω κάποιες διαδικασίες, αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι τόσο αγνό και αθώο το περιβάλλον αυτό, είναι λίγο τοξικό για μένα.
Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν για να προσφέρω, χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω" ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια επεσήμανε: "Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια.
Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα, διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα.
Παρόλα αυτά, εκτιμώ ότι είδε σ' εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτήν την πόλη".
Σε ερώτηση για την εκλογή των "Σπαρτιατών" είπε: "Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Είδαμε τη ΝΙΚΗ να μπαίνει στη Βουλή, είδαμε την Ελληνική Λύση. Βλέπουμε και μια Κυβέρνηση που στελεχώνεται με τύπους σαν τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη. Ας μην υποκρινόμαστε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης