Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρώτη μέρα Γεωργιάδη στο υπουργείο Εργασίας – Η αιφνιδιαστική επίσκεψη, τι συζητήθηκε

Πρώτη μέρα Γεωργιάδη στο υπουργείο Εργασίας – Η αιφνιδιαστική επίσκεψη, τι συζητήθηκε
"Οι εργαζόμενοι στη χώρα θέλω να αισθάνονται ασφάλεια ότι τα δικαιώματα τους θα είναι πάντα σεβαστά και η φροντίδα μας για αυτούς συνεχής", τόνισε ο Άδ. Γεωργιάδης
Πρώτη μέρα του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδ. Γεωργιάδη, στο νέο του πόστο, ο οποίος κατά την είσοδό του στο υπουργείο ξεκαθάρισε ότι «όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ θα υλοποιηθούν στο ακέραιο».
Μάλιστα, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα «να κάνουμε τη ζωή των εργαζομένων καλύτερη, να διασφαλίζουμε τα δικαιώματά τους, να φτιάξουμε προγράμματα εκπαίδευσης για να βρίσκει ο κόσμος δουλειά και να υπάρχει μεγαλύτερη δικαιοσύνη στην αγορά».

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη

Λίγο πριν φύγει από το γραφείο του στο Υπουργείο Εργασίας για να μεταβεί στο Μαξίμου για να συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Γεωργιάδης πήρε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, καθώς πληροφορήθηκε ότι είχε συνεδρίαση το Δ.Σ. των Εργαζομένων του Υπουργείου και έτσι, τους επισκέφτηκε.
Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter «αποφάσισα και τους επισκέφθηκα και κάναμε αμέσως την πρώτη μας συζήτηση για τα εκκρεμή τους θέματα και όσα ζητήματα προκύπτουν από την ίδρυση του νέου Υπουργείου».
«Σε πνεύμα καλής συνεργασίας όλα θα λυθούν αμέσως. Οι εργαζόμενοι στη χώρα θέλω να αισθάνονται ασφάλεια ότι τα δικαιώματα τους θα είναι πάντα σεβαστά και η φροντίδα μας για αυτούς συνεχής», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.
ad_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης