Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι de facto η συγκολλητική ουσία στο κόμμά - Τις επόμενες ημέρες δρομολογούνται διαδικασίες

Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι de facto η συγκολλητική ουσία στο κόμμά - Τις επόμενες ημέρες δρομολογούνται διαδικασίες
Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι de facto η συγκολλητική ουσία στο κόμμά μας
Ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανέλυσε την επόμενη ημέρα του κόμματος μετά τη βαριά ήττα στις εκλογές από τη Νέα Δημοκρατία. Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, και αναφέρθηκε στο γιατί καταποντίστηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Γίνανε λάθη κι από την δική μας πλευρά που θα αξιολογηθούν και θα πάμε μπροστά. Ο κύκλος των εκλογικών μαχών δεν κλείνει, μάλλον ανοίγει τώρα που έχουμε μπροστά μας τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.
Επιπλέον, εξήγησε ότι οι ενέργειες που θα δρομολογηθούν στο κόμμα θα πρέπει να έχουν χαρακτηριστικά εξωστρέφειας. «Ο προοδευτικός και δημοκρατικός κόσμος περιμένει μερικά ξεκάθαρα μηνύματα από εμάς. Η πυξίδα μας είναι το μήνυμα που θα στείλουμε στην κοινωνία την επομένη», τόνισε.
«Οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε πρέπει να είναι στην ουσία τους να είναι επανιδρυτικές. Πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να παρθούν πρωτοβουλίες ρηξικέλευθες», σχολίασε ακόμα ο Νίκος Παππάς πριν αναφερθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, είπε «o ΑλέξηςΤσίπρας έχει πολλά να δώσει και στην Αριστερά και στο κόμμα μας, αλλά και στην Ελλάδα».
«Πρόσωπα – βαρίδια μέσα στο κόμμα δεν υπάρχουν, κάθε πρόσωπο έχει ρόλο ξεχωριστό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να διαμορφώσει όρους συνάντησης πολλών ιστορικών ρευμάτων. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι de facto η συγκολλητική ουσία στο κόμμά μας, γιατί έχει τα χαρακτηριστικά ιδρυτή και στο πρόσωπό του συγκεντρώνει στοιχεία ισορροπίας», συμπλήρωσε.
Όσο για τον ορίζοντα των εξελίξεων, εξήγησε πως «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι σαφές αυτό».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης