Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παράδοση - παραλαβή στο Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – Κίκιλιας: Σκληρή δουλειά και λίγα λόγια

Παράδοση - παραλαβή στο Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – Κίκιλιας: Σκληρή δουλειά και λίγα λόγια
Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας - Στο τιμόνι ο Β. Κικίλιας
 «Υπόσχομαι πολλή και σκληρή δουλειά και λίγα λόγια», ανέφερε ο νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας, παραλαμβάνονατς το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου από τον Ευάγγελο Τουρνά.
Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κάτι πιο ιερό από την προστασία των πολιτών και της ανθρώπινης ζωής, αλλά και πως έχει «την απαίτηση για επαγγελματισμό και δουλειά γιατί αυτό το υπουργείο, στο οποίο είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι καθώς είναι μεγάλη η τιμή που μου κάνει ο πρωθυπουργός, αφορά αυτό που λέει και το όνομά του, την Πολιτική Προστασία και αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και ιερό από την προστασία των πολιτών, φυσικά των δασών μετά, φυσικά των περιουσιών, αλλά κυρίως και πάνω από όλα της ανθρώπινης ζωής».
Σημείωσε δε, πως «δεν είναι πρωτόγνωρο σε μένα η αντιμετώπιση των κρίσεων. Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά τι αντιμετωπίσαμε το 2014 και προφανώς ακόμα καλύτερα τι αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί, κυρίως εγώ ως υπουργός Υγείας, τα δύο χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της παγκόσμιας κρίσης δημόσιας υγείας, όπου οι προβλέψεις για το πώς θα κατέληγε αυτή με βάση αυτό το οποίο γινόταν ότι συνέβαινε σε γειτονικές χώρες ήταν πολύ, πολύ δύσκολες. Και όμως κρατηθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και προστατεύσαμε επαναλαμβάνω την ανθρώπινη ζωή. Το θεωρώ κομβικό και πολύ σημαντικό. Πρέπει να πω κι ένα ευχαριστώ στον πρώην υπουργό τον οποίο συνεργάστηκα εκείνη την εποχή, τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του, οι συνεργάτες του, οι άνθρωποί του κάνουν μια πολύ πολύ μεγάλη προσπάθεια στη σύσταση αυτού του υπουργείου και πολύ πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα σε πρωτόγνωρες εποχές κρίσης τότε υγειονομικής. Το μόνο πράγμα που έχω να υποσχεθώ είναι πολλή και σκληρή δουλειά και λίγα λόγια και νομίζω ότι αυτό αφορά και έχει να κάνει με όλους μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης