Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού - Κεφαλογιάννη: Ο τουρισμός θέλει να κρατάς γερά το τιμόνι

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού - Κεφαλογιάννη: Ο τουρισμός θέλει να κρατάς γερά το τιμόνι
Τι δήλωσε η νέα υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη 
"Είναι τεράστια η συγκίνησή μου που είμαι πάλι εδώ στα γνώριμα και ωραία μέρη. Επιστρέφω σε ένα χώρο για να υπηρετήσω με όλες τις δυνάμεις τον πιο κρίσιμο, παραγωγικό και δημιουργικό τομέα της ελληνικής οικονομίας", δήλωσε η νέα υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Μάλιστα, στη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής, δεν έκρυψε την συγκίνησή της που αναλαμβάνει ξανά τα ηνία αυτού του υπουργείου, λέγοντας πως "βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που γνωρίζω καλά και εκτιμώ πολύ. Βρεθήκαμε μαζί σε σκληρές συνθήκες. Αγωνιστήκαμε για να αναστήσουμε τον τουρισμό από τη βαθιά κρίση που περνούσε το 2012. Υιοθετήσαμε μια επιθετική πολιτική τουριστικής διπλωματίας που είχε στόχο την αλλαγή του αρνητικού κλίματος που επικρατούσε για την Ελλάδα τότε στο εξωτερικό".
Η κα Κεφαλογιάννη, η οποία παρέλαβε το χαρκτοφυλάκιο του υπουργείου Τουρισμού μαζί με την υφυπουργό Ελένα Ράπτη από την Ιωάννα Δρέττα, τόνισε χαρακτηριστικά πως "ήμουν και είμαι πολύ περήφανη για αυτήν την επιτυχία και ένα πράγμα που πήρα φεύγοντας ήταν η εκτίμηση για το ήθος και την εργατικότητα του στελεχιακού δυναμικού του υπουργείου και του ΕΟΤ".
"Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής αλλά ομαδικής δουλειάς", πρόσθησε και κατέληξε τονίζοντας ότι ο τουρισμός θέλει να κρατάς γερά το τιμόνι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης