Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποια γνωστά ονόματα μένουν εκτός Βουλής - Στο ΣΥΡΙΖΑ οι μεγαλύτερες απώλειες

Ποια γνωστά ονόματα μένουν εκτός Βουλής - Στο ΣΥΡΙΖΑ οι μεγαλύτερες απώλειες
Εκτός Λοβέρδος και Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ, εκτός Κουμουτσάκος και Πιπιλή από ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Ανακατατάξεις στα έδρανα της Βουλής έφερε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου καθώς πολλά γνωστά και ηχηρά ονόματα μένουν εκτός Κοινοβουλίου.
Όπως είναι προφανές, οι μεγαλύτερες απώλειες αφορούν κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από τις 86 έδρες που είχε μετά τις εκλογές του 2019, σήμερα έχει απομείνει με μόλις 48.
Ως αποτέλεσμα εκτός μένουν η Πόπη Τσαπανίδου που είχε διατελέσει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Ρένα Δούρου, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Παναγιώτης Σκουρλέτης, η Δώρα Αυγέρη, κα.
Από το ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος ενώ «παίζεται» και η θέση του Χάρη Καστανίδη, που θα κριθεί από το εάν θα διατηρήσει ο κ.Ανδρουλάκης την έδρα στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.
Από τη ΝΔ, αν και λαμβάνει 12 περισσότερες έδρες σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου, εκτός μένουν ο Γιώργος Κουμουτσάκος, η Άρια Αγάτσα, η Μαρία Συρεγγέλα, ο Τάσος Γαϊτάνης, η Φωτεινή Πιπιλή και η Ιωάννα Γκελεστάθη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης