Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου (Πλεύση Ελευθερίας): Αντέξαμε σε πρωτοφανή επίθεση - Κάνω για 100 βουλευτές, θα είμαστε η μόνη αντιπολίτευση

Κωνσταντοπούλου (Πλεύση Ελευθερίας): Αντέξαμε σε πρωτοφανή επίθεση - Κάνω για 100 βουλευτές, θα είμαστε η μόνη αντιπολίτευση
Η δήλωσή της για την εισοδό του κόμματός της στη Βουλή
Για την επίθεση που δέχτηκε η Πλεύση Ελευθερίας μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρώτη της δήλωση μετά την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή
«Αντέξαμε απέναντι σε μια ανέντιμη πρωτοφανή επίθεση», επισήμανε.
«Οι πολίτες αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν στην ελπίδα τους (…), οι πολίτες αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι κάνει για 100 βουλευτές και ο κάθε βουλευτής της για 20 και πρόσθεσε πως η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση.
Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών. Κι αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι κάνουν ο καθένας τους για άλλους 20. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα, κάθε κυβερνητική καταχρηστική πρωτοβουλία, θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο με χαμόγελο, πυγμή και αποφασιστικότητα.
Οι πολίτες αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή και οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους πολίτες.
Θέλω να σας πω ότι έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης γιατί αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι αυτό που δεν θα κάνει κανείς στη Βουλή. Θα φέρνουμε τους πολίτες στη Βουλή με αμεσοδημοκρατικό τρόπο όποτε μπορούμε στη Βουλή. Αυτο που ξεκινάει σήμερα είναι μόνο η αρχή».
Επίσης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, οι άνθρωποι που έδωσαν μαζί τη μάχη, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς δυνάμεις, αλλά με μεγάλη αγάπη, με την οποία θα φτιάξουμε τη χώρα μας και θα αλλάξουμε τον κόσμο.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκλεισε την ομιλία της κάνοντας και γροθιά και καρδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης