Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Η Ελληνική Λύση άντεξε τον βρώμικο πόλεμο του συστήματος – Λυπάμαι για τους δημοσκόπους

Βελόπουλος:  Η Ελληνική Λύση άντεξε τον βρώμικο πόλεμο του συστήματος – Λυπάμαι για τους δημοσκόπους
Επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων από τον Κυριάκο Βελόπουλο
Δριμεία επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, που έθεταν το κόμμα του εκτός Βουλής, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Αντέξαμε τον βρώμικο πόλεμο του συστήματος, λυπάμαι για τους δημοσκόπους που παίζουν με τους ανθρώπους, λυπάμαι για αυτή την κατάσταση, σημείωσε ο κ. Βελόπουλος μετά τη γνωστοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος και την είσοδο της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα, τόνισε ο κ. Βελόπουλος.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν και άντεξαν τον βρώμικο πόλεμο του συστήματος.
Λυπάμαι πραγματικά όλους αυτούς τους δημοσκόπους που παίζουν με την ψυχολογία των ανθρώπων, που παίζουν με τους ανθρώπους.
Είναι δυνατόν, έως την τελευταία στιγμή να μας λένε το ανώτατο όριο είναι 4,2% και μπορεί να είμαστε έξω από τη Βουλή; Λυπάμαι γιατί ανεχόμαστε μια κατάσταση, η οποία πρόδηλα δεν είναι δημοκρατική», τόνισε ο κ. Βελόπουλος.
«Αυτό που έχω να τους πω όμως και είναι ωμό, είναι πως η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνει.
Είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και ό,τι και να κάνουνε θα αποδείξουμε πως είμαστε πολύ σκληροί. Θα συνεχίσουμε, εθνικά, κοινωνικά, λαϊκά, τον αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ένα χαμόγελο από μας, σε αυτούς που ήθελαν να πεθάνει η Ελληνική Λύση. Η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνει ποτέ», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση ποιους βουλευτές εκλέγει το κόμμα του, ο κ. Βελόπουλος απάντησε: «Αν δεν βγει το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι βουλευτές. Όποιοι κι αν είναι, εμείς είμαστε Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης