Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας θα είναι παρών, έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας θα είναι παρών, έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες
Δυσμενές και αρνητικό. Με αυτές τις δύο λέξεις περιγράφουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το διαφαινόμενο – από τα exit poll – αποτέλεσμα των εκλογών σημειώνοντας πως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας
Δυσμενές και αρνητικό. Με αυτές τις δύο λέξεις περιγράφουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το διαφαινόμενο – από τα exit poll – αποτέλεσμα των εκλογών σημειώνοντας πως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο Αλέξης Χαρίτσης που τονίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει να είναι «παρών».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες για την αποτίμηση του αποτελέσματος. Δόθηκε μια μάχη», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης μετά το αποτέλεσμα του exit poll, ενώ συμπλήρωσε πως «ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι παρών την επόμενη μέρα και θα είναι ο πρωταγωνιστής στις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εκτιμήσει και να βγάλει συμπεράσματα – Έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες που πρέπει να πειστούν ότι υπάρχει μια εναλλακτική για τη χώρα», συνέχισε.
«Να δούμε την πλήρη εικόνα», τόνισε ακόμη ο κ. Χαρίτσης.
«Όμως διαμορφώνεται μια σαφής εικόνα και είναι ξεκάθαρα αρνητική για τον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά για τις προοδευτικές δυνάμεις», τόνισε ο κ. Χαρίτσης μιλώντας στην ΕΡΤ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης