Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Σκέρτσος: Η ΝΔ πρεσβεύει μια πολιτική για τις ανάγκες όλων των πολιτών

Α. Σκέρτσος: Η ΝΔ πρεσβεύει μια πολιτική για τις ανάγκες όλων των πολιτών
«Η χώρα πρέπει να τρέξει με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο σε όλα τα επίπεδα» σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
«Μιλάμε ακόμα για εκτιμήσεις» σχολίασε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στην ΕΡΤ τη Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 σχετικά με τη δημοσιοποίηση του Exit Poll, μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Συγκεκριμένα, τόνισε: «Μιλάμε ακόμα για εκτιμήσεις.
Αυτό το οποίο πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία είναι μια πολιτική εθνικά αναγκαία που καλύπτει τις ανάγκες όλων των πολιτών».
Επίσης, πρόσθεσε: «Η χώρα πρέπει να τρέξει με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο σε όλα τα επίπεδα».
Όπως σχολίασαν στελέχη της ΝΔ, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Exit Poll «Aναμένουμε τα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι η ΝΔ εξασφαλίζει ασφαλή αυτοδυναμία. Αυτό μάς κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο».
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Exit Poll η ΝΔ θα κινηθεί ανάμεσα σε 40 - 44%, κάτι που της δίνει 156-157 έδρες στη νέα Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης