Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές 25 Ιουνίου 2023: Στο παραβάν χωρίς το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ο Κουτσούμπας - Ψήφισε στη Λαμία, τι δήλωσε

Εκλογές 25 Ιουνίου 2023: Στο παραβάν χωρίς το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ο Κουτσούμπας - Ψήφισε στη Λαμία, τι δήλωσε
Δεν έδωσαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Δ. Κουτσούμπα
Σχετικά Άρθρα
Στη Λαμία ψήφισε την Κυριακή 25/6, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειο), Καποδιστρίου 27.

Έλειπε το ψηφοδέλιο του ΚΚΕ από το πακέτο

Ωστόσο, την ώρα που μπήκε στο παραβάν ο κ. Κουτσούμπας για να ψηφίσει διαπίστωσε ότι από το πακέτο με τα ψηφοδέλτια έλειπε αυτό του ΚΚΕ. Έτσι, ο κ. Κουτσούμπας  βγήκε από το παραβάν και ζήτησε  από την εφορευτική επιτροπή το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που έλειπε.
Βγαίνοντας από το παραβάν, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε ένα ψηφοδέλτιο του Κόμματος και αναρωτήθηκε χαμογελώντας πως «αν συμβαίνουν αυτά στον ΓΓ, τι μπορεί να συμβεί στους υπόλοιπους» και με την ίδια χιουμοριστική διάθεση συνέχισε λέγοντας «τι να κάνω τώρα, να σας καταγγείλω;!»

Δήλωση Κουτσούμπα

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, σε δηλώσεις του ο κ. Κουτσούμπας ευχήθηκε καλύ δύναμη σε όλη την Ελλάδα.
«Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, είναι η μέρα των εκλογών, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απόψε το βράδυ πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πολύ πιο ψηλά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη Βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
kke1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης