Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανήσυχος με Σπαρτιάτες και δεξιά κόμματα ο Μητσοτάκης: Η είσοδός τους στη Βουλή δεν είναι πολυφωνία, είναι δημοκρατική κακοφωνία

Ανήσυχος με Σπαρτιάτες και δεξιά κόμματα ο Μητσοτάκης: Η είσοδός τους στη Βουλή δεν είναι πολυφωνία, είναι δημοκρατική κακοφωνία
Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε ανήσυχος για τα κόμματα δεξιά της ΝΔ και ιδιαίτερα για τους Σπαρτιάτες, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους
Σχετικά Άρθρα
«Όχι στον εφησυχασμό, όχι στην αποχή», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 23/6/2023 ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε ανήσυχος για τα κόμματα δεξιά της ΝΔ και ιδιαίτερα για τους Σπαρτιάτες, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους.
«Σας καλώ για μια ημέρα, να φέρουμε έναν εκλογικό καύσωνα.
Να χτυπήσουμε 40άρια και βάλε στα ποσοστά μας, ώστε η ΝΔ στο τιμόνι της χώρας, να την οδηγήσει με ασφάλεια σε αυτό που θέλουμε όλοι, στην καρδιά της Ευρώπης, στην πρώτη γραμμή», δήλωσε.
«Από την πόλη γέννησε τη Δημοκρατία στέλνουμε μήνυμα νίκης και μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες να το μεταφέρουμε σε όλη την Επικράτεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκ νέου από τους πολίτες να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους σε σχέση με τα κόμματα δεξιά της ΝΔ που διεκδικούν την ψήφο τους.
«Το λέω από την πόλη που πρώτη κατέβασε τη σημαία του ναζισμού από την Ακρόπολη. Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς, αρκετά με τους ντεμέκ πατριώτες», δήλωσε, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκη, την Ελληνική Λύση αλλά και τους Σπαρτιάτες, χωρίς πάντως να ονοματίσει κανένα από τα συγκεκριμένα κόμματα.
Και πάντως προειδοποίησε ότι «η είσοδος ακραίων κομμάτων στη Βουλή δεν σημαίνει… πολυφωνία, αλλά… δημοκρατική “κακοφωνία”», είπε χαρακτηριστικά.

Στη ΝΔ η σκυτάλη του μέλλοντος

Η ΝΔ, δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης, είναι η μόνη πολιτική δύναμη «που μπορεί να πάρει και να τρέξει με τη σκυτάλη του μέλλοντος» και κάλεσε τους πολίτες να… αδράξουν την Κυριακή την ευκαιρία για να υπάρξει στη χώρα «ένα πλατύ ποτάμι προκοπής και σταθερότητας».
«Αυτή η παράταξη εκπροσωπεί όλα τα στρώματα και όλες τις ηλικίες» είπε και αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις της κυβέρνησης τους προς όφελος των νέων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των αγροτών και όχι μόνο.
«Δεν είναι τυχαίο ότι όλη η χώρα ντύνεται στα γαλάζια.
Φανερώνοντας έτσι το βαθιά λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος μας.
Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο μαύρο, στο διχασμό και επιβράβευσαν μια κυβέρνηση συνεπή στα λόγια και τις πράξεις και ειλικρινή απέναντι στις αστοχίες της.
Στις 21 Μαΐου και νικήσαμε μαζί, στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για να κυβερνήσουμε μαζί ενωμένοι.
Όλες οι κατακτήσεις που πετύχαμε πρέπει να εδραιωθούν και να συνεχιστούν», πρόσθεσε, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι όλη η Ελλάδα θα παραμείνει μπλε μετά την κάλπη της Κυριακής.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ απέρριψε τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι ισχυρή αυτοδυναμία οδηγεί σε παντοδυναμία και ηγεμονία Μητσοτάκη.
«Σε λίγες ώρες τα φώτα της προεκλογικής περιόδου θα σβήσουν και η ευθύνη περνάει στα δικά σας χέρια.
Γι’ αυτό το βάρος κάθε ψήφου γίνεται πιο μεγάλο. Μέσα στο φάκελο δεν θα υπάρχει… λευκή επιταγή, αλλά διαβατήριο στη Ν.Δ. για προκοπή με σφραγίδα λαϊκή», σημείωσε.

www.bankingnewsgr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης