Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Η απελπισία κάνει επιθετικό τον Τσίπρα, προσβάλλει τον κόσμο της Αριστεράς

Ανδρουλάκης: Η απελπισία κάνει επιθετικό τον Τσίπρα, προσβάλλει τον κόσμο της Αριστεράς
Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που ψήφισε να παραδοθούν 90 δισ. «κόκκινα δάνεια» στα funds, ενώ υποσχόταν «σεισάχθεια», κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα
Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση το θέμα Μάντζου, έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο Mega.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι ο Μάντζος είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή είναι η ποιότητα του ήθους της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που προσβάλει τον κόσμο της Αριστεράς.
Η απελπισία κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα.
Θυμάστε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε τρεις ημέρες πριν την κάλπη της 21ης Μαΐου, ήταν να προσκαλέσει τους δήθεν παραστρατημένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Αποκαλύπτοντας την ιδιοτέλεια, γιατί δεν ψήφισε την τροπολογία που απαγόρευε τη συμμετοχή των Κασιδιάρηδων στο δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Τώρα, λοιπόν, έρχεται πάλι τρεις ημέρες πριν τις εκλογές από τον πανικό του -γιατί ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται- να εξομοιώσει τον Πάτση με τον Μάντζο.
Τι είναι ο Πάτσης; Ένας εν ενεργεία βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που έχει στην κατοχή του εισπρακτική εταιρεία, που αγόρασε 62,7 εκατ. ευρώ "κόκκινα δάνεια" στην τιμή των 4 εκατ. ευρώ.
Και εξομοιώνει αυτόν με έναν νέο άνθρωπο που, πριν γίνει Εκπρόσωπος Τύπου, εργαζόμενος σε μία εταιρεία πολλών δικηγόρων κάνει μία δικηγορική πράξη.
Δεν μπορεί αυτή η δικηγορική πράξη να συμψηφιστεί με τον Πάτση» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε με νόημα:«Μου λέει μάλιστα ο κ. Τσίπρας να τον βγάλω από τα ψηφοδέλτια, όταν ο στενότερός του συνεργάτης καταδικάστηκε 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο ως ένα πρόσωπο εμπλεκόμενο στο "βρώμικο" παιχνίδι των τηλεοπτικών αδειών και, αντί να τον στείλει σπίτι του, τον έχει στα ψηφοδέλτιά του.

Ο κ. Τσίπρας μιλά για κόκκινα δάνεια;

Η εργασιακή ύλη του κ. Μάντζου προκύπτει από τον νόμο, που ψήφισε ο κ. Τσίπρας. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχει φύγει ήδη από το πολιτικό σύστημα.
Είναι ο πρωθυπουργός που ψήφισε να παραδοθούν 90 δισ. "κόκκινα δάνεια" στα funds, ενώ υποσχόταν "σεισάχθεια", και μου κάνει σήμερα ηθικά μαθήματα για έναν νέο δικηγόρο, που υπέγραψε μία νομική πράξη σε μία δικηγορική εταιρεία. Είναι ντροπή».
Ο κ. Ανδρουλάκης έδειξε μάλιστα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ασυδοσία των funds ή προστασία της πρώτης κατοικίας», και σχολίασε: «Για να δείτε το μέγεθος της υποκρισίας και της αναξιοπιστίας. "Ασυδοσία funds". Το λέει το κόμμα που έδωσε τα "κόκκινα δάνεια" χωρίς κριτήρια διαπραγμάτευσης δανειολήπτη - funds. Δεύτερον, "προστασία της πρώτης κατοικίας". Την προστασία της πρώτης κατοικίας την ψήφισε το κόμμα μας το 2010. Εμείς προστατεύσαμε χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Για πείτε μου, ο κ. Τσίπρας τι ψήφισε το 2010; Το καταψήφισε. Και έρχεται να κοροϊδέψει τρεις ημέρες πριν τις εκλογές τον ελληνικό λαό».

Το δεύτερο μεγάλο βήμα

Ως προς τον εκλογικό στόχο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε:
«Κάναμε ένα πρώτο μεγάλο βήμα στις 21 Μαΐου. Φιλοδοξούμε να κάνουμε το δεύτερο μεγάλο βήμα την Κυριακή. Είναι ένας αγώνας αξιακός».
«Εκτιμώ ότι μια κρίσιμη μάζα του ελληνικού λαού ψήφισε υπό τον φόβο να μην έρθουν τα χειρότερα και όχι γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει παράξει πολύ καλό έργο.
Να πούμε τα στοιχεία, που είναι αποκαλυπτικά: 50 δισεκατομμύρια νέο χρέος, εξωτερικό έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών μεγαλύτερο από το 2010. Είχαμε 12% πέρυσι, 9% φέτος. Και η Νέα Δημοκρατία λέει ότι ‘’συμβαίνει σε όλες τις χώρες’’. Η Πορτογαλία 1% έλλειμμα πέρυσι, 1% πλεόνασμα φέτος. Τα 2/3 των εσόδων του κράτους είναι έμμεσοι φόροι, που χτυπούν τη μεσαία τάξη και τους πιο ευάλωτους Έλληνες. Και ακόμα ένα στοιχείο πιο αποκαλυπτικό είναι η μείωση των πραγματικών μισθών κατά 7%» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ την Κυριακή τελειώνουμε τον μηχανισμό του φόβου για τα χειρότερα. Θα έχουμε σε πρώτη φάση μια ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική αντιπολίτευση και σε δεύτερη φάση μια κυβερνητική, σοσιαλδημοκρατική επιλογή της σύγχρονης Κεντροαριστεράς» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης