Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας από Σύνταγμα: Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα - Μάχη μέχρι την τελευταία κάλπη

Τσίπρας από Σύνταγμα: Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα - Μάχη μέχρι την τελευταία κάλπη
Κάλεσμα στους προδευτικούς και τους δημοκρατικούς πολίτες να ανατρέψουν τον σχεδιασμό της ΝΔ έκανε από το Σύνταγμα ο Αλ. Τσίπρας

Μάχη μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου για «νικηφόρο αποτέλεσμα» χαρακτήρισε τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας από την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.
«Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είμαστε ήδη όρθιοι για να δώσουμε αυτόν τον αγώνα που είναι πιο χρήσιμος από κάθε άλλο αγώνα. Έχουμε μάθει να πηγαίνουμε κόντρα στους συσχετισμούς για τις ανάγκες της πλειοψηφίας. Δεν θα αφήσουμε δευτερόλεπτο χαμένο μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για να περάσουμε το μήνυμα στην κοινωνία» τόνισε με έμφαση στην συνέχεια.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οι εκλογές δε θα κρίνουν μονάχα τον νικητή και τον ηττημένο αλλά πολύ παραπάνω «ποιος και με ποιο πρόγραμμα θα κυβερνήσει τον τόπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια, πώς και με ποια δύναμη θα οργανωθούν οι κοινωνικές και πολιτικές αντιστάσεις, τα επόμενα τέσσερα χρόνια», «θα κρίνουν σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας».
Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε άνοιγμα στους πολίτες που τον Μάϊο δεν ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ «Γιατί είναι κρίσιμος για τη ζωή όλων ο συσχετισμός που θα προκύψει από τις κάλπες της Κυριακής. Και γιατί καμιά αναμέτρηση δεν κρίνεται πριν ο λαός την κρίνει την ψήφο του» και έστειλε μήνυμα μάχης μέχρι τελευταίας στιγμής «για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς. Για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί πριν κλείσει και η τελευταία κάλπη». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης