Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυμα Κασιδιάρη: Ο πόλεμος που μου κήρυξαν με έκανε ισχυρότερο – Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης νίκης με Σπαρτιάτες

Μήνυμα Κασιδιάρη: Ο πόλεμος που μου κήρυξαν με έκανε ισχυρότερο – Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης νίκης με Σπαρτιάτες
Ο πόλεμος που μου κήρυξαν με έκανε σοφότερο και ισχυρότερο, η ώρα της μεγάλης νίκης πλησιάζει», σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης
Σχετικά Άρθρα
Τις συγκεντρώσεις της ΝΔ με εκείνες στις οποίες ήταν ο ίδιος ομιλητής, πριν φυλακιστεί, συνέκρινε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (25/6/2023).
Ο φυλακισμένος πολιτικός συνέκρινε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη στις 21/6 με τη δική του, πριν οδηγηθεί στις φυλακές και κατέληξε στο συμπέρασμα, πως εκείνη ήταν πολύ πιο μαζική », σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
«Στην τελευταία ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη λίγες ημέρες πριν το σύστημα με φυλακίσει, είχαμε περισσότερο κόσμο από τη ΝΔ, περισσότερη νεολαία, παλμό και δυναμική.
Ο πόλεμος που μου κήρυξαν με έκανε σοφότερο και ισχυρότερο, η ώρα της μεγάλης νίκης πλησιάζει. Εμπρός #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και την Κυριακή 25 Ιουνίου παίρνουμε πίσω την Πατρίδα μας και την Ελευθερία μας!», έγραψε στο Twitter ο έγκλειστος πολιτικός.
Το Εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες ένα παντελώς άγνωστο κόμμα που ωστόσο λαμβάνει την στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη έχει καταφέρει… χωρίς αναγωγή να φθάσει στο 3% μέσα σε 14 ημέρες…
Οι Σπαρτιάτες έχουν εισροές από την Νέα Δημοκρατία, την Νίκη και την Ελληνική Λύση…
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης