Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νατσιός (ΝΙΚΗ): Δεν είμαστε ούτε Δεξιοί ούτε Αριστεροί – Θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες

Νατσιός (ΝΙΚΗ): Δεν είμαστε ούτε Δεξιοί ούτε Αριστεροί – Θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες
Δεν ασχολούμαστε μόνο με τα θρησκευτικά θέματα υπογράμμισε ο επικεφαλής της Νίκης
Δεν είμαστε ούτε Δεξιοί, ούτε Αριστεροί, είμαστε Ρωμιοί υποστήριξε ο επικεφαλής του κόμματος Νίκη, Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος υπογράμμισε πως κύριο μέλημα του κόμματος του είναι να ενώσει τους Έλληνες.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για την πιθανότητα να μπει η Νίκη στη Βουλή ο κ.Νατσιός ανέφερε ότι είναι δάσκαλος εδώ και 30 χρόνια και ότι έκανε εκπομπές σε τοπικό κανάλι στη βόρεια Ελλάδα.
«Πριν από τέσσερα χρόνια κάναμε συγκεντρώσεις και ομιλίες και κάπως έτσι οργανώθηκε το κίνημα, ΝΙΚΗ» είπε ο κ.Νατσιός, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ.Μητσοτάκη για τη Νίκη, κάνοντας λόγο περί δήθεν πατριώτες και στήριξη από Ρωσόφιλους, επισήμανε πως «για το ρωσόφιλους, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε δηλώσει πως είναι Θεόφιλος κάτι που ενστερνίζομαι και προσθέτω πως είμαι Χριστιανός».
«Δεν είμαι σκοταδιστής αλλά ένας οικογενειάρχης με τρία παιδιά.
Ένας πιστός άνθρωπος στον Χριστό».
Δεν έχω πει πως είμαι περισσότερο ή λιγότερο Χριστιανός από κάποιον άλλον, να με συγχωρείτε» ανέφερε ο κ.Νατσιός, υποστηρίζοντας πως «μας αδίκησαν, μας απασχολούν τα προβλήματα του λαού μας και δεν ασχολούμαστε μόνο με τα χριστιανικά θέματα».
«Αντιθέτως ασχολούμαστε ιδιαιτέρως με την Παιδεία.
Πριν λίγους μήνες ήμουν σε σχολικές αίθουσες και εκεί κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, κάθε χρόνο έχουμε και λιγότερα παιδιά» τόνισε ο κ.Νατσιός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης