Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωτοφανής καταγγελία Τσίπρα για Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας προωθήθηκε με την ευγενική χορηγία του Μαξίμου

Πρωτοφανής καταγγελία Τσίπρα για Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας προωθήθηκε με την ευγενική χορηγία του Μαξίμου
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μία ύστατη προσπάθεια να περιορίσει τις διαρροές ψήφων προς τα αριστερά κόμματα
Σχετικά Άρθρα
Σε μία πρωτοφανή καταγγελία λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 προέβη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις διαρροές ψήφων προς τα αριστερά κόμματα. 
Η Πλεύση Ελευθερίας είναι καραμπινάτο παράδειγμα κόμματος που προωθήθηκε με την ευγενική χορηγία του Μεγάρου Μαξίμου» τόνισε σε συνέντευξή του στο Kontra24.
Όπως είπε, υπήρχαν κόμματα στη Βουλή που «δεν είχαν τη μιντιακή στήριξη που είχε αυτό το κόμμα».
«Κάποια άλλα, όμως, τα οποία εκτιμούσαν από το Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν παίρνουν ψήφους από τη δική τους δεξαμενή αλλά από τη δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ, προωθήθηκαν σκανδαλωδώς» τόνισε ο κ. Τσίπρας και έκανε λόγο για παρατυπίες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας.

Παρατυπίες στο Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας

«Εγώ διάβασα μια σειρά από δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας, είχε σοβαρότατες παρατυπίες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Όλα τα κόμματα ήταν και είναι υποχρεωμένα να έχουν τρεις ομογενείς στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλιώς είναι άκυρα, και δεν είχε στην προηγούμενη εκλογική περίοδο, έβαλε τώρα.
Άρα λοιπόν εδώ υπήρξαν δύο μέτρα και δυο σταθμά.
Κάποια κόμματα έμειναν έξω επειδή είχαν ένα σύμβολο στο σήμα τους και κάποια κόμματα ήταν απολύτως παράτυπα και μπήκαν εντός» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.
Το θέμα όπως είπε έχει δημοσιευτεί και είναι ζήτημα εμπλοκής και της Singular.

Ο Μητσοτάκης θέλει μία Βουλή απαξιωμένη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι το ζήτημα είναι πρωτίστως πολιτικό και είναι «ο σχεδιασμός Μητσοτάκη είναι να υπάρξει την επόμενη μέρα μεγάλος κατακερματισμός στην αντιπολίτευση. Λένε κάποιοι ότι τον Μητσοτάκη δεν τον ευνοεί αν μπουν μικρά κόμματα κτλ. Ανοησίες.
Ο Μητσοτάκης θέλει μια Βουλή απαξιωμένη.
Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας λοιπόν είναι να έχουμε επτακομματική και οκτακομματική, αν γίνεται.
Για να μην έχει νόημα η Βουλή. Για να έχουμε γραφικά πρόσωπα μέσα στη Βουλή. Να μην ασχολείται λοιπόν ο κόσμος με την αντιπολίτευση που γίνεται μέσα στη Βουλή.
Να έχει όλα τα ΜΜΕ υπό έλεγχο, σχεδόν όλα, και άρα, ποια είναι; Εγώ θα το πω με τρεις λέξεις: Είναι η στρατηγική του «διαίρει και βασίλευε». Και είναι μια μακιαβελική αντίληψη Αν έχετε διαβάσει τον Ηγεμόνα του Μακιαβέλι, θα καταλάβετε τι εννοώ».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης