Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωτοτύπησε η Κωνσταντοντοπούλου – Έδωσε διακαναλική συνέντευξη, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις

Πρωτοτύπησε η Κωνσταντοντοπούλου – Έδωσε διακαναλική συνέντευξη, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέλαβε πως θα κάνει χρήση των ειδικών προνομίων που έχει ως πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου, τόσο στις συζητήσεις της ολομέλειας όσο και στη Διάσκεψη των Προέδρων
Σχετικά Άρθρα
Με φράση - κλειδί, την «αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών», η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογράμμισε εξ αρχής στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας, ότι στις εκλογές της Κυριακής κρίνεται το ποια θα είναι η αντιπολίτευση.
Κρίνεται, προσέθεσε, αν η Βουλή θα έχει μια ζωντανή αντιπολίτευση, που «μόνο η Πλεύση Ελευθερίας μπορεί να εγγυηθεί και να κάνει», όπως είπε.
Σε άλλο δε, σημείο, επεσήμανε ότι η ίδια έχει σχεδιάσει την κοινοβουλευτική ομάδα, μια ΚΟ που θα υπερασπίζεται τους πολίτες, θα είναι παρούσα στη Βουλή, θα καταθέτει προτάσεις.
Σε επόμενο σημείο επανέλαβε πως θα κάνει χρήση των ειδικών προνομίων που έχει ως πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου, τόσο στις συζητήσεις της ολομέλειας όσο και στη Διάσκεψη των Προέδρων.
Ταυτοχρόνως, συνέχισε, η Πλεύση Ελευθερίας θα ενεργοποιήσει δύο «ξεχασμένες» από τα κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες: τη διαδικασία αναφορών των πολιτών και τη διαδικασία ακρόασης φορέων.
Επιπλέον, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε και σε «εκείνο τον πολιτικό αρχηγό (σ.σ. Κουτσούμπας) που ειρωνεύθηκε την αγάπη», όπως σημείωσε.
Ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο.
Αντιθέτως, η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο απέναντι στην τοξικότητα και το μίσος, δήλωσε.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν δέχθηκε ερωτήσεις μετά το πέρας της συνέντευξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης