Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο μαρτυριάρης Σκυλακάκης αποκαλύπτει τα ψέματα Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο μαρτυριάρης Σκυλακάκης αποκαλύπτει τα ψέματα Μητσοτάκη
Καμία προεκλογική υπόσχεση του κ.Μητσοτάκη δεν έχει κατατεθεί στις Βρυξέλλες αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Πυρά στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη ότι έχουν κρυφή ατζέντα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επικαλείται τον «μαρτυριάρη» Θ. Σκυλακάκη, επισημαίνοντας πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
Σε συνέντευξή του στην Νίκη Λυμπεράκη στον Παραπολιτικά FM ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τα ψεύδη και την αντικοινωνική κρυφή ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, ο «μαρτυριάρης» κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη.
Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:
- Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υποστηρίζει ότι όλα τα μέτρα του προγράμματός του έχουν κατατεθεί στις Βρυξέλλες, αντιθέτως καμία προεκλογική υπόσχεσή του δεν έχει κατατεθεί.
- Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς διατείνεται ότι το πρόγραμμά του είναι κοστολογημένο.
- Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υπόσχεται ότι θα δώσει αυξήσεις 25% στους εργαζόμενους.
Η αλήθεια είναι ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη είναι κούφιες.
Υπόσχεται πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν και κρύβει άλλα ακραία, όπως η διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία, που σχεδιάζει να υλοποιήσει» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης