Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έλενα Ακρίτα για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε το 3%, είμαστε το 35% και θα ξαναπάμε εκεί

Έλενα Ακρίτα για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε το 3%, είμαστε το 35% και θα ξαναπάμε εκεί
Σύμφωνα με την κ. Ακρίτα, "αν το 40% ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (σ.σ. στις εκλογές του Μαΐου), τότε το 60% δεν τον ψήφισε
Στο 35% είναι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την υποψήφια στο Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, η οποία στην προσπάθειά της να ανυψώσει το ηθικό των οπαδών του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, δήλωσε πως "ένας στους δύο Έλληνες δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη".
"Δεν είμαστε το 3% και δεν είμαστε το 20%, είμαστε πολύ παραπάνω", ακούγεται να λέει η Έλενα Ακρίτα, η οποία, μάλιστα, εμφανίζεται σίγουρη ότι "είμαστε το 35% και θα ξαναπάμε εκεί και θα το δείτε".
Σύμφωνα με την κ. Ακρίτα, "αν το 40% ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (σ.σ. στις εκλογές του Μαΐου), τότε το 60% δεν τον ψήφισε.
Αν βγάλω άντε ένα 10% σκάρτο, πόσο να είναι οι ακροδεξιοί που θα μας τιμήσουν (sic) με την παρουσία τους στη Βουλή, αυτό σημαίνει ότι ένας στους δύο Έλληνες δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη".
"Δεν είμαστε το 3%, δεν είμαστε το 20%, είμαστε το 35% και θα ξαναπάμε εκεί και θα το δείτε" κατέληξε για τον ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία της η Έλενα Ακρίτα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης