Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαίνεται ο «εμφύλιος»: Οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές της Κωνσταντοπούλου δίνουν έκτακτη συνέντευξη Τύπου - «Οικτρή αδικία»

Μαίνεται ο «εμφύλιος»: Οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές της Κωνσταντοπούλου δίνουν έκτακτη συνέντευξη Τύπου - «Οικτρή αδικία»
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για "οικτρή αδικία", είναι "ακόμα εγκλωβισμένοι στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας", αλλά όχι σε εκλόγιμες πλέον θέσεις
Δεν έχει τέλος ο "πόλεμος" στο εσωτερικό της Πλεύσης Ελευθερίας, έξι μόλις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, της 25ης Ιουνίου.
Οι υποψήφιοι που παρακάμφθηκαν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της κατάρτισης της λίστας των ψηφοδελτίων, παραχωρούν αύριο Τρίτη συνέντευξη Τύπου, στη μια το μεσημέρι.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για "οικτρή αδικία", είναι "ακόμα εγκλωβισμένοι στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας", αλλά όχι σε εκλόγιμες πλέον θέσεις.

Η ανακοίνωσή τους

"Η Ομάδα παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας, σας προσκαλεί στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο Εlia Ermou Athens Hotel (Ερμού 15-17, Σύνταγμα), την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 1:00 το μεσημέρι.
Σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τις εκλογές στις 21.05.2023 και τα οποία προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση πολλών υποψηφίων του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας, διότι ποτέ έως σήμερα δεν έχει συμβεί τόσο εξόφθαλμη παραβίαση της έκφρασης, της βούλησης των ψηφοφόρων, συνεπώς και της δημοκρατίας. Θα απαντηθούν επίσης όλα όσα προσβλητικά για εμάς τους ψηφισμένους υποψηφίους βουλευτές ακούστηκαν από την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία χωρίς ίχνος ντροπής, προσπάθησε προσβάλλοντάς μας να δικαιολογήσει τις πρακτικές της.

Σας περιμένουμε…

Οι υποψήφιες/οι βουλευτές

Καζάκου Μαργαρίτα

Δάλλα Όλγα

Πολυχρονοπούλου Αλεξάνδρα

Λάμπρος Χρήστος

Διαμαντοπούλου Χρύσα

Γκούσκος Τζανής (Τζανέτος)

Μπουραζάνη Νίκη

Κολοκοτρώνης Δημήτρης".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης