Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συμμόρφωση της άδειας λειτουργίας του υδατοδρομίου στην Πάτρα - Αποκτά τη δυνατότητα να υποδεχθεί πτήσεις υδροπλάνων

Συμμόρφωση της άδειας λειτουργίας του υδατοδρομίου στην Πάτρα  - Αποκτά τη δυνατότητα να υποδεχθεί πτήσεις υδροπλάνων
Τι δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Γκόλιας
Τη δυνατότητα να υποδεχθεί πτήσεις υδροπλάνων αποκτά το υδατοδρόμιο της Πάτρας, με τη Βεβαίωση Συμμόρφωσης της άδειας λειτουργίας υδατοδρομίου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, που υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Γκόλιας.
Με τη σχετική Βεβαίωση, η άδεια λειτουργίας που κατείχε ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. συμμορφώθηκε με το νέο θεσμικό πλαίσιο, με βάση τις μεταβατικές διατάξεις και πλέον, η άδεια που διαθέτει επέχει θέση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη Βεβαίωση έχει χορηγηθεί και στον «Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε.» για τα υδατοδρόμια της Κέρκυρας και των Παξών.

Γκόλιας: Στρατηγική προτεραιότητα η δημιουργία ενός επαρκούς δικτύου υδατοδρομίων

Με αφορμή τη χορήγηση της Βεβαίωσης Συμμόρφωσης στο υδατοδρόμιο της Πάτρας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Γκόλιας, δήλωσε ότι «η δημιουργία ενός επαρκούς δικτύου υδατοδρομίων αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών».
«Σε αυτή την κατεύθυνση, η εξασφάλιση της δυνατότητας πλήρους λειτουργίας του υδατοδρομίου της Πάτρας έχει κομβική σημασία για την ανάπτυξη αυτού του δικτύου στην περιοχή του Ιονίου, ενώ προσθέτει μια ακόμη σημαντική υποδομή μεταφορικής υπηρεσίας στην αχαϊκή πρωτεύουσα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης