Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης από Πάτρα: Καμία δυνητική ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στις 25/6

Μητσοτάκης από Πάτρα: Καμία δυνητική ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στις 25/6
Στην Πάτρα ο Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
Καμία δυνητική ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη την Κυριακή 25 Ιουνίου και οι κάλπες που θα είναι άδειες το πρωί, το βράδυ πρέπει να είναι γεμάτες με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ, τόνισε από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες, τους ευχαρίστησε λέγοντας πως «αυτό που πετύχαμε δεν ήταν τυχαίο. Σε αυτή την κάλπη έκλεισε ένας κύκλος διχασμού και μαυρίλας και άνοιξε ένας κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας».
«Ειδικά εδώ στην Αχαΐα είχαμε βάλει μαζί ένα στοίχημα να πετύχουμε αυτό το οποίο κάποιοι πίστευαν ότι ήταν ακατόρθωτο: να κάνουμε την Αχαΐα και το δήμο Πάτρας γαλάζια. Το πετύχαμε», είπε χαρακτηριστικά και τους κάλεσε «σε αυτές τις κάλπες της επόμενης Κυριακής να αυξήσουμε κι άλλο το ποσοστό μας για να μπορούμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε για την Ελλάδα της προκοπής και της περηφάνιας».

Τόνισε δε, ότι «μεταφέρει ένα απλό μήνυμα: η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Στην αρχή της μέρας της 25ης Ιουνίου οι κάλπες θα είναι άδειες. Πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψήφους για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε».
Επανέλαβε ότι «παντοδύναμος είναι μόνο ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και αυτός καθορίζει τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες στην επόμενη Βουλή» και ανέφερε πως «ένα υψηλό ποσοστό είναι και μεγάλη ευθύνη και όσο μεγαλύτερο το ποσοστό τόσο πιο βαριά η ευθύνη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Από την Πάτρα διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».
Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στην Πάτρα, μίλησε για τις προτεραιότητες της ΝΔ την επόμενη τετραετία, επανέλαβε ότι προτεραιότητα είναι η αύξηση μισθών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πολύνεκρο ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.
Αφού σημείωσε πως "συγκλονιστήκαμε όλοι με το φοβερό ναυάγιο", ανέφερε πως "κάποιοι κατηγορούν το Λιμενικό μας, αντί να δείχνουν το ρόλο των διακινητών".
Όπως είπε, «ακολουθήσαμε μια αυστηρή, αλλά δίκαιη πολιτική για το προσφυγικό και αυτή η πολιτική εκτός από τη διάσταση της εθνικής ασφάλειας είναι και μια βαθιά ανθρωπιστική πολιτική. Με την πολιτική μας ουσιαστικά συντρίψαμε τους διακινητές και αυτή την πολιτική θα τη συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία και θα δίνουμε ταυτόχρονα τον αγώνα μας στην ΕΕ για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού».

Καλύτεροι μισθοί την επόμενη τετραετία


Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους στόχους και τις προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας, μιλώντας εκ νέου για καλύτερους μισθούς για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, αλλά και υπογραμμίζοντας τη σημασία της ανάπτυξης.
«Να κάνουμε τη χώρα μας μία αναπτυξιακή μηχανή και θέλω η Πάτρα να είναι η πρωταγωνίστρια της ανάπτυξης της επόμενης δεκαετίας», είπε χαρακτηριστικά.
Έκανε λόγο στην υλοποίηση του δρόμου που συνδέει τον Πύργο με την Πάτρα και στάθηκε στην προοπτική «να γίνει η Πάτρα μία εξωστρεφής πύλη της πατρίδας μας προς τη δυτική Ευρώπη».
Επίσης, επανέλαβε ότι σημαντική προτεραιότητα της επόμενης τετραετίας θα είναι η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων και τη σταθερή πολιτική για τα εθνικά μας θέματα.
k_mitsotakis.JPG

Καμία δυνητική ψήφος να μην πάει χαμένη

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης είπε «θέλω να σας ζητήσω να κάνουμε μαζί αυτή την τελευταία μεγάλη προσπάθεια. Να μην αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη.
Αν σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι ναι, σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας».
«Την Παρασκευή το βράδυ θα σβήσουν τα φώτα της προεκλογικής εκστρατείας και την Κυριακή η ευθύνη περνάει σε όλους σας. Αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού και είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθώ εδώ στην Πάτρα ως εκλεγμένος πρωθυπουργός της πατρίδας μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το ωραίο ταξίδι που ξεκινήσαμε. Καλό αγώνα και με τη νίκη», κατέληξε.

Την Παρασκευή 23/6 ομιλία Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης «θα μιλήσει στους πολίτες της Αττικής για όλα όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά! Το μήνυμα της αυτοδύναμης Ελλάδας που οι πολίτες έστειλαν την 21η Μαΐου θα ακουστεί από το κέντρο της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα, λίγο πριν επικυρωθεί από τους πολίτες με την ψήφο τους την Κυριακή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης