Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Θα είμαι συνέχεια στη Βουλή, δεν θα περάσει κανένα νομοσχέδιο – ντροπής και καμία νυχτερινή τροπολογία

Κωνσταντοπούλου: Θα είμαι συνέχεια στη Βουλή, δεν θα περάσει κανένα νομοσχέδιο – ντροπής και καμία νυχτερινή  τροπολογία
Η Πλεύση Ελευθερίας διεκδικεί να είναι πραγματική αντιπολίτευση στην επόμενη βουλή, υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σχετικά Άρθρα
Η Πλεύση Ελευθερίας διεκδικεί την ψήφο των πολιτών, ώστε με τη δύναμη που θα της δώσουν να είναι μία πραγματική αντιπολίτευση στη Βουλή, τόνισε απόψε από τα Χανιά (18/6/2023), πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας της στην Κρήτη, η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου σε ανοικτή συζήτηση με πολίτες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο καφέ του δημοτικού κήπου της πόλης αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματός της, σε αυτά που πρεσβεύει και αντιπροσωπεύει επισημαίνοντας ότι «οι πολίτες με την αγάπη που θα μας δώσουν , με την εμπιστοσύνη που ήδη μας δείχνουν, θα μας βοηθήσουν να αποτελέσουμε τη γροθιά τους , την υπεράσπισή τους.

Διαφορετική Βουλή

Η Πλεύση Ελευθερίας διεκδικεί να είναι πραγματική αντιπολίτευση στην επόμενη βουλή.
Η αντιπολίτευση που δεν υπήρξε όλο αυτό τον καιρό .
Να έχουμε μία διαφορετική Βουλή μία ζωντανή Βουλή να δώσουμε δηλαδή όπως λέει το σύνθημα μας ζωή στη Βουλή που σημαίνει να συγκροτήσουμε μία κοινοβουλευτική ομάδα στη βάση όπως την έχω σχεδιάσει.
Μία κοινοβουλευτική ομάδα αδιάφθορη και αδιαπέραστη η οποία θα υλοποιήσει την υπόσχεση προς τους πολίτες και τη δέσμευση μας να είμαστε εκεί φύλακες φρουροί των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών, να είμαστε εκεί για να σταματάμε κάθε νομοσχέδιο της ντροπής, κάθε τροπολογία της νύχτας κάθε τέτοια διαδικασία».

Συνέχεια στη Βουλή

Όπως ακόμα τόνισε στόχος του κόμματός της είναι να φέρει ξανά την κοινωνία μέσα στη Βουλή , να αποτελέσει τείχος προστασίας των πολιτών.
Παράλληλα δεσμεύτηκε πως η Πλεύση Ελευθερίας θα βρίσκεται κάθε μέσα και ώρα του χρόνου στη Βουλή, με σκληρή δουλειά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Από τα Χανιά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αναβάθμιση της ψηφιακής πλατφόρμας του κόμματός της ασκώντας και ψηφιακή αντιπολίτευση.
«Οι πολίτες, θα έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στη βουλή και στην εξουσία, θα μπορούν να παρεμβαίνουν, να καταθέτουν τα προβλήματά τους, να καταθέτουν τα αιτήματά τους, να καταθέτουν τις αγωνίες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης