Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρότατη επίθεση Κασιδιάρη: Ο Μητσοτάκης έχει πάθει παράκρουση από τους Σπαρτιάτες – Γνήσιοι είλωτες οι Νεοδημοκράτες

Σφοδρότατη επίθεση Κασιδιάρη: Ο Μητσοτάκης έχει πάθει παράκρουση από τους Σπαρτιάτες – Γνήσιοι είλωτες οι Νεοδημοκράτες
Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτηρίζει τους οπαδούς της ΝΔ, είλωτες που ζουν με μισθούς πείνας και επιδόματα εξαθλίωσης για να πλουτίζει η πολιτική και οικονομική ολιγαρχία
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρότατη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει σύγχρονο, Εφιάλτη, εξαπολύει ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σπάρτη το Σάββατο (17/6/2023) και την αιχμή, που άφησε για τους «Σπαρτιάτες» λέγοντας στους κατοίκους της λακωνικής πρωτεύουσας, πως αυτοί είναι οι …πραγματικοί Σπαρτιάτες, ο Ηλίας Κασιδιάρης επισημαίνει ότι, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει πάθει παράκρουση.
Ο φυλακισμένος πολιτικός με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει τους οπαδούς της ΝΔ, είλωτες που ζουν με μισθούς πείνας και επιδόματα εξαθλίωσης για να πλουτίζει η πολιτική και οικονομική ολιγαρχία.
Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του με χιουμοριστικό video το οποίο παραπέμπει στις φιλο -ΛΟΑΤΚΙ πολιτικές της ΝΔ και τη συμμετοχή στελεχών της στις παρελάσεις Pride.

Η ανάρτηση Κασιδιάρη

«Έχουμε προκαλέσει παράκρουση στον Μητσοτάκη, που χθές φωνασκούσε προς το κομματικό του ακροατήριο:
"Εσείς είστε οι γνήσιοι Σπαρτιάτες!".
Στην πραγματικότητα οι Νεοδημοκράτες είναι οι γνήσιοι ΕΙΛΩΤΕΣ, που ζουν με μισθούς πείνας και επιδόματα εξαθλίωσης για να πλουτίζει η πολιτική και οικονομική ολιγαρχία.
Ο δε αρχηγός τους αποτυπώνει στην εντέλεια την μορφή του σύγχρονου Εφιάλτη..»
Τεράστιες οι διαρροές της ΝΔ  προς τους Σπαρτιάτες

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για τεράστιες διαρροές της ΝΔ προς τους Σπαρτιάτες και εκτίμησε πώς το πολιτικό σύστημα βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη ανατροπή στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος.
Επισήμανε ότι αυτές οι διαρροές ώθησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τρέχει έντρομος σε Σπάρτη και Γύθειο.
«Σε πανικό κυβέρνηση και ολιγάρχες λόγω της ραγδαίας ανόδου του κόμματος
Ο Μητσοτάκης τρέχει έντρομος σε Σπάρτη και Γύθειο για τις τεράστιες διαρροές της ΝΔ προς το κόμμα μας.
Τα καθεστωτικά ΝΕΑ μας παρομοιάζουν με δούρειο ίππο που θα βάλει στη Βουλή την αληθινή Εθνική Αντιπολίτευση.
Ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Σπάρτης, Δούκας, αποπέμπει αντιθεσμικά τον πρόεδρο κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου, κ.Μπεμπτέσο, γιατί είναι υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με τους Σπαρτιάτες.
Απόλυτη συνωμοσία σιωπής σε όλα τα κανάλια με εντολή Μαξίμου υπό τον φόβο της αλματώδους αύξησης των ποσοστών μας.
Μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα έμεινε μέχρι τις εκλογές και πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος», σημείωσε χαρακτηριστικά. Αιφνιδιασμός

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ ο Ηλίας Κασιδιάρης με ένα επικίνδυνο κόλπο επιχειρεί να αιφνιδιάσει το πολιτικό σύστημα στο παρά 5΄.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «άγνωστο κομματικό μόρφωμα», που μετριέται στις δημοσκοπήσεις γύρω στο 1,5%.
Η δυναμική εξάλλου του κόμματος επιβεβαιώνεται από δημοσκόπηση της GPO που δίνει στους Σπαρτιάτες ποσοστό άνω του 2%.

Ανήσυχος στη Λακωνία ο Μητσοτάκης - Η αιχμή για τους ...Σπαρτιάτες

Ανήσυχος εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τη δυναμική των Σπαρτιατών και για τον λόγο αυτό περιόδευσε στη Λακωνία.
Μάλιστα στην περιοδεία του άφησε …αιχμές για το κόμμα Σπαρτιάτες επιβεβαιώνοντας ακουσίως τη δυναμική του νέου πολιτικού σχηματισμού.
«Εδώ κατοικούν οι πραγματικοί Σπαρτιάτες.
Και ξέρετε, εξάλλου, ότι οι δεσμοί Κρήτης και Λακωνίας είναι τόσο ισχυροί, γι’ αυτό και πάντα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε εδώ στα μέρη σας τόσους καλούς φίλους», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στη Σπάρτη, εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου 2023.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τούς ζήτησε να βάλουν στοίχημα το ποσοστό του κόμματός του την επόμενη Κυριακή στη Λακωνία να γράφει μπροστά «5».
Όπως σημείωσε, το μήνυμα της 21ης Μαΐου ήταν εκκωφαντικό και η επιβράβευση μίας αποτελεσματικής πολιτικής, εν μέσω πολύ μεγάλων δυσκολιών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης