Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Σχέδιο αποτροπής των μεταναστευτικών ροών, πριν δούμε εποικισμό και αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού

Βελόπουλος: Σχέδιο αποτροπής των μεταναστευτικών ροών, πριν δούμε εποικισμό και αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού
«Η άποψη μας είναι εξ' ορισμού η αποτροπή», επεσήμανε ο κ. Βελόπουλος
Την πόλη της Λάρισας επισκέφθηκε το Σάββατο (17/6/2023) ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη θεσσαλική πόλη.
Ο κ. Βελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου και κατηγόρησε όλα τα κόμματα ότι δεν έχουν προτάσεις για το πως θα αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά, σημειώνοντας πως για το μεταναστευτικό χρειάζεται να υπάρχει σχέδιο αποτροπής των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας.
Παράλληλα, τόνισε πως τα υπόλοιπα κόμματα καπηλεύονται αυτήν την τραγωδία, κατηγορώντας τα πως έχουν σχέσεις με ΜΚΟ, ενώ έστρεψε τα βέλη του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «είναι απών».
Σχετικά με τις επιλογές της ΕΕ όσον αφορά το μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επεσήμανε πως «η Ευρώπη δεν πρόκειται να βοηθήσει», υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μόνη της το πρόβλημα.
«Αν η Ευρώπη ήθελε να βοηθήσει θα είχε τελειώσει αυτό το θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Το οξύμωρο είναι πως το ελληνικό πολιτικό προσωπικό δεν το καταλαβαίνει και επικαλείται συνεχώς την Ευρώπη», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αν εμείς δεν λύσουμε μόνοι μας το πρόβλημα, θα αντιμετωπίσουμε έναν επιπλέον εποικισμό και αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, που όμοιο δεν θα ξανά δει η Ελλάδα».
Παράλληλα, σημείωσε ότι για το συγκεκριμένο ναυάγιο και την απώλεια ανθρώπινων ζωών δεν έφταιγαν οι Έλληνες, αλλά κυρίως όσοι δεν λαμβάνουν μέτρα αποτροπής της εισόδου.
«Η άποψη μας είναι εξ' ορισμού η αποτροπή», επεσήμανε ο κ. Βελόπουλος τονίζοντας πως κάποια τέτοια μέτρα είναι το κλείσιμο όλων των ΜΚΟ, η ισόβια κάθειρξη των δουλεμπόρων, οι κυρώσεις στην Τουρκία, αλλά και το ότι πρέπει να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για το ενεργειακό ζήτημα προτείνοντας ένα σχέδιο για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στις στέγες των σπιτιών, ενώ για τις επικείμενες εκλογές κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Ελληνική Λύση υπογραμμίζοντας πως το κόμμα του έχει και πρόγραμμα και λύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης