Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Η ΝΔ δεν έχει δηλώσει σχεδόν καμία από τις εξαγγελίες που έχει κάνει, στο Μεσοπρόθεσμο

Αλ. Τσίπρας: Η ΝΔ δεν έχει δηλώσει σχεδόν καμία από τις εξαγγελίες που έχει κάνει, στο Μεσοπρόθεσμο
Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο κ. Μητσοτάκης. Στις 25 Ιουνίου η κάλπη θα είναι»
Αν δεν ανατραπούν οι συσχετισμοί που καταγράφηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου «θα έχουμε μια ανεξέλεγκτη και αλαζονική διακυβέρνηση από τον κ. Μητσοτάκη» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV . Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η Ν.Δ έχει φτάσει «ταβάνι» και πως ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, «το κριτήριο της ψήφου είναι άλλο».
«Το δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, είναι να σταματήσει αυτός ο κατακερματισμός δυνάμεων και να ισχυροποιηθεί ο βασικός πόλος, το μοναδικό εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης απέναντι στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ» είπε ο κ. Τσίπρας επισημαίνοντας ότι «για εμάς αντίπαλος είναι η δεξιά και θα παραμείνει η δεξιά, δεν θα γίνουμε κόμμα διαμαρτυρίας αλλά δεν θα γίνουμε ποτέ και κυβερνητικό συμπλήρωμα του πολιτικού μας αντιπάλου, του κ. Μητσοτάκη και της δεξιάς».
Σε ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ανέφερε ότι κατανοεί πλήρως τις συνθήκες, συμπληρώνοντας ότι «έχω μάθει να δίνω τη μάχη, να μη το βάζω στα πόδια» και πως «δεν το κάνω για μένα ή το κόμμα, είναι μια μάχη για την επόμενη μέρα στη χώρα, στην ελληνική κοινωνία και τη Δημοκρατία και νομίζω ότι αυτή η μάχη θα έχει ένα αίσιο αποτέλεσμα».
«Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο κ. Μητσοτάκης.
Στις 25 Ιουνίου η κάλπη θα είναι άδεια , οι συνθήκες και το πλαίσιο μέσα από το οποίο καλούνται οι πολίτες να ψηφίσουν αυτή τη φορά είναι τελείως διαφορετικό και είναι εφικτό να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτόν το συσχετισμό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι η Ν.Δ έχει ένα πρόγραμμα «στο οποίο λέει πράγματα που δεν θα κάνει, διότι έχει καταθέσει δύο μήνες πριν το Μεσοπρόθεσμο" στο οποίο όπως τόνισε "δεν έχει δηλώσει σχεδόν καμία από τις εξαγγελίες που έχει κάνει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης