Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσαπανίδου: Λένε ψέματα Μητσοτάκης και Σκέρτσος για το ΕΣΥ - Ούτε να συνεννοηθούν, δεν μπορούν

Τσαπανίδου: Λένε ψέματα Μητσοτάκης και Σκέρτσος για το ΕΣΥ - Ούτε να συνεννοηθούν, δεν μπορούν
Η ΝΔ δεν θα κάνει καμία νέα καθαρή πρόσληψη στο σύστημα υγείας είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Πυρά στη ΝΔ ότι το πρόγραμμα της θα οδηγήσει στην κατάρρευση του ΕΣΥ και στη διαλογή ασθενών εξαπολύει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.
«Ο κ. Σκέρτσος μέσα από μια σειρά ανακοινώσεων και δελτίων Τύπου της Πειραιώς, έκανε χθες ξεκάθαρο ότι η ΝΔ δεν θα κάνει καμία νέα καθαρή πρόσληψη, πέρα από την αναπλήρωση των αποχωρήσεων, λόγω συνταξιοδότησης.
Ο κ. Μητσοτάκης, ωστόσο σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, παραδέχτηκε τις σοβαρές ελλείψεις στον χώρο της Υγείας και υποσχέθηκε 10.000 νέες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.
Όχι, μόνο λένε ψέματα, αλλά δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους.
Στο μεταξύ οι πολίτες ταλαιπωρούνται στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία.
Οφείλουν λοιπόν, μια ξεκάθαρη απάντηση: πώς χωρίς να προστεθεί ούτε ένας γιατρός ή νοσηλευτής στο ελληνικό Δημόσιο, χωρίς να γίνει καμία απολύτως καθαρή νέα πρόσληψη την επόμενη τετραετία, θα μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να καλύψει τις τεράστιες ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και στην Παιδεία, την ασφάλεια του πολίτη, την πολιτική προστασία.
Η μόνη αλήθεια για το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία, ήταν αυτή που άθελά του φανέρωσε ο κ. Πνευματικός: Κατάρρευση του ΕΣΥ, κατάργηση δομών, ΣΔΙΤ -Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα- σε νοσοκομεία και διαλογή ασθενών» υποστήριξε η κα.Τσαπανίδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης