Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσαπανίδου: Απύθμενη υποκρισία Μητσοτάκη – Υποψήφιος της ΝΔ μίλησε για τουρκική μειονότητα

Τσαπανίδου: Απύθμενη υποκρισία Μητσοτάκη – Υποψήφιος της ΝΔ μίλησε για τουρκική μειονότητα
"Καμιά κόκκινη εθνική γραμμή που δήθεν παραβιάστηκε από υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι στις έγνοιες του κ. Μητσοτάκη", τόνισε η Π. Τσαπανίδου
Σχετικά Άρθρα

Για απύθμενη υποκρισία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, που «η μόνη του έγνοια είναι να εκφοβίσει Έλληνες πολίτες για λίγες χιλιάδες ψήφους και να αποφευχθεί η ουσιαστική συζήτηση για το οικονομικό του πρόγραμμα και την καταστροφική διαχείριση του εθνικού συστήματος υγείας από την κυβέρνηση του», κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Π. Τσαπανίδου , με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η κα Τσαπανίδου, «το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία σχετικά με τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κ. Κατραντζή σε τουρκική εφημερίδα, όπου αναφερόμενος στη Μουσουλμανική μειονότητα μιλά για Τούρκους της Δυτικής Θράκης, αποδεικνύει την απύθμενη υποκρισία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς και γνώριζε αυτές τις δηλώσεις όταν αποφάσιζε να εντάξει για δεύτερη φορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον κ. Κατραντζή».
«Καμιά κόκκινη εθνική γραμμή που δήθεν παραβιάστηκε από υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι στις έγνοιες του κ. Μητσοτάκη.
Η μόνη του έγνοια είναι να εκφοβίσει Έλληνες πολίτες για λίγες χιλιάδες ψήφους και να αποφευχθεί η ουσιαστική συζήτηση για το οικονομικό του πρόγραμμα και την καταστροφική διαχείριση του εθνικού συστήματος υγείας από την κυβέρνηση του», προσθέτει.
«Ο κ. Μητσοτάκης μας έστειλε ένα μήνυμα για το πώς θα κυβερνήσει αύριο.
Έχουμε ευθύνη και δημοκρατικό καθήκον αυτό το μήνυμα του φόβου να μην κυριαρχήσει στις 25 Ιουνίου», καταλήγει η κα Τσαπανίδου.

Το δημοσίευμα

«Και υποψήφιος της ΝΔ αποκαλεί Τουρκική τη μειονότητα» , αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Δημοκρατία», για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή, προσθέτοντας ότι στις 21/5 μιλούσε για «Τούρκους Δυτικοθρακιώτες» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Gundem».
Ακολουθεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:
δ1_4.JPG
δ22.JPG
Η δήλωση  του Μ. Κατραντζή  στο πλαίσιο συνέντευξής του  στο τουρκικό μέσο είχε γίνει στις 19/5.
katranci_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης