Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Α. Σκέρτσου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Μονίμως ξεκούρδιστος, μονίμως σε λάθος τόνο»

Απάντηση Α. Σκέρτσου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Μονίμως ξεκούρδιστος, μονίμως σε λάθος τόνο»
Ο κ. Σκέρτσος συμβουλεύει τον ΣΥΡΙΖΑ «να διαβάσει τον Προϋπολογισμό του 2022, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2022-2025, τον Προϋπολογισμό 2023, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2023-2026 και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε, είμαστε πάντα στη διάθεσή του
«Εκείνο που αποκαλύπτεται από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλά ένας συνδυασμός πανικού και άγνοιας, καθώς αναφέρονται στο μεσοπρόθεσμο του 2021 (!!!) τη στιγμή που στο μεταξύ έχει αλλάξει ο κόσμος, τελείωσε η πανδημία, μεσολάβησε ένας πόλεμος, αντιμετωπίσαμε την ενεργειακή κρίση, πάμε για επενδυτική βαθμίδα.
Μονίμως ξεκούρδιστος. Μονίμως σε λάθος τόνο» τόνισε ο εκπροσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Σκέρτσος συμβουλεύει τον ΣΥΡΙΖΑ «να διαβάσει τον Προϋπολογισμό του 2022, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2022-2025, τον Προϋπολογισμό 2023, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2023-2026 και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε, είμαστε πάντα στη διάθεσή του» και προσθέτει:
«Έως τότε, καλύτερα να μην εκτίθεται και ας μην εκθέτει το πόσο δύσκολη είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξοικείωση με την πραγματικότητα και την αποτύπωσή της σε αριθμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης