Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρ. Σβίγκου: Η ΝΔ στοχοποιεί Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες για λίγες δεκάδες χιλιάδες ψήφους

Ρ. Σβίγκου: Η ΝΔ στοχοποιεί Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες για λίγες δεκάδες χιλιάδες ψήφους
Η Ράνια Σβίγκου υπογράμμισε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει να δώσει διαπιστευτήρια για τις μάχες που έχει δώσει για αυτόν τον τόπο"
"Οι εκβιασμοί απέναντι σε Έλληνες πολίτες είναι μια πρόβα τζενεράλε για αυτά που θα δει ο ελληνικός λαός εάν η Ν.Δ. σχηματίσει μια παντοδύναμη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση", τόνισε η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στο ACTION 24. Η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι η ΝΔ "χρησιμοποιεί ευαίσθητα εθνικά ζητήματα στην προεκλογική αντιπαράθεση, στοχοποιεί και εκβιάζει Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες, για λίγες δεκάδες χιλιάδες ψήφους, επειδή πιέζεται από ακροδεξιά κόμματα".
Αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και του Άκη Σκέρτσου, με τις οποίες "εκβίασαν ωμά τους πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας", επειδή η "αλαζονική και επικίνδυνη ΝΔ" "δεν δέχεται καμία εκλογική περιφέρεια να βαφτεί ροζ". Αλλά ταυτόχρονα και επειδή, όπως προσέθεσε, "θέλουν να σπείρουν τον φόβο σε όλους τους πολίτες και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που θεωρούν ότι δεν τους ψήφισαν, ή θεωρούν ότι δεν θα τους ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου". Υπογράμμισε ότι "ο μόνος ο οποίος τρίβει τα χέρια του από την σπέκουλα, την προπαγάνδα και τα ψέματα της ΝΔ, είναι ο Ερντογάν" ενώ επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Σαρμά, "και κατήγγειλε τις αποσπασματικές, επιλεκτικές διαρροές και την κοπτοραπτική της ΕΥΠ".
"Τα συμφέροντα της πατρίδας δεν εξυπηρετούνται ούτε από άθλιες διαρροές της ΕΥΠ, την οποία προσπαθούν να εμπλέξουν στην πολιτική αντιπαράθεση, ούτε από την κοπτοραπτική της", σημείωσε η κυρία Σβίγκου προσθέτοντας ότι "είδαμε αυτά τα χρόνια την αξιοπιστία της ΕΥΠ, όταν παρακολουθούσε και θεωρούσε εθνικό κίνδυνο τον κ. Ανδρουλάκη, τον κ. Χατζηδάκη και την ηγεσία του στρατεύματος".
Η Ράνια Σβίγκου υπογράμμισε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει να δώσει διαπιστευτήρια για τις μάχες που έχει δώσει για αυτόν τον τόπο". Είπε ότι "εμείς παιχνίδια με την πατρίδα δεν παίζουμε, ούτε θα δώσουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων στον κ. Μητσοτάκη, γιατί εκεί που χρειάζεται γνωρίζουμε πολύ καλά να υπηρετούμε τα συμφέροντα της πατρίδας". Τόνισε καταληκτικά ότι "οι Έλληνες πολίτες δεν φοβούνται, οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες δεν θα αφήσουν τη Ν.Δ. να κυλήσει στο βούρκο την πολιτική αντιπαράθεση".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης