Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Καμία πληροφόρηση από την κυβέρνηση πριν τις εκλογές για το θέμα της Θράκης

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Καμία πληροφόρηση από την κυβέρνηση πριν τις εκλογές για το θέμα της Θράκης
Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη Ροδόπη
Σχετικά Άρθρα
Για διακίνηση «πολλών ψεμάτων» κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση προφορική ή γραπτή για το θέμα της Θράκης από την κυβέρνηση πριν τις εκλογές, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Σκέρτσος και ισχυρίζεται στα ΜΜΕ».
Όπως σημειώνουν κύκλοι του κόμματος, «ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε συζήτηση ή προφορική επικοινωνία με τον κ. Γεραπετρίτη ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ΝΔ και το γραφείο του Προέδρου για τη Θράκη».
Υπογραμμίζουν δε, πως «μετά τις εκλογές απεστάλη από το Γραφείο του κ. Προέδρου της ΝΔ δελτίο της ΕΥΠ προς το γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επιλεκτικές πληροφορίες για όλους τους μειονοτικούς υποψήφιους βουλευτές στη Θράκη».
Ακόμη, παραπέμπουν στη συνάντηση του Α. Τσίπρα, με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ι. Σαρμά, στις 12/6, κατά την οποία υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πρόκειται ποτέ να εργαλειοποιήσει την ΕΥΠ διαρρέοντας πληροφορίες που έχουν κοπεί και ραφτεί στα μέτρα του, όπως κάνει η ΝΔ για ψηφοθηρικούς λόγους».
«Δεν το κάναμε την περίοδο 2015-2019 ως κυβέρνηση και δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι σήμερα, με πληροφορίες για τις εκτεταμένες προεκλογικές επαφές στελεχών της ΝΔ με το τουρκικό προξενείο και τον ψευδομουφτή. Η αντιμετώπιση της τουρκικής επιρροής στη Θράκη δεν γίνεται επαναλαμβάνοντας τις κυπατζίδικες πρακτικές του παρελθόντος και ζητώντας πιστοποιητικά φρονημάτων και δηλώσεις μεταμέλειας, αλλά θωρακίζοντας την ισονομία και ισοπολιτεία στην περιοχή», τόνισαν οι ίδιες πηγές.

Σκέρτσος: Πριν τις εκλογές ο Τσίπρας και το επιτελείο του πήραν κάποια στοιχεία από Μητσοτάκη

«Πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του πήραν κάποια στοιχεία από τον κ. Μητσοτάκη», τόνισε το πρωί της Τρίτης 13/6 μιλώντας στο mega ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, τον οποίο διέψευσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Π. Τσαπανίδου υποστηρίζοντας ότι «δεν υπήρχε επικοινωνία Μητσοτάκη – Τσίπρα πριν τις εκλογές. Υπήρξε μία ενημέρωση μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου».
Ο κ. Σκέρτσος, αφού μίλησε για «για ένα εθνικά ευαίσθητο θέμα» και σκληρή, αλλά αληθινή κριτική της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ, επέμεινε στην αρχική του δήλωση και ανέφερε μάλιστα ότι «δύο φορές, πριν και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου ενημερώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης