Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Επιθυμούμε μια ανεξάρτητη και ευημερούσα μουσουλμανική μειονότητα

Ντόρα Μπακογιάννη: Επιθυμούμε μια ανεξάρτητη και ευημερούσα μουσουλμανική μειονότητα
Μπακογιάννη: «Επιθυμούμε αυτή η μειονότητα να πάει μπροστά, να έχει τα δικαιώματα της ισονομίας και της ισοπολιτείας και να μπορέσει να αναπτυχθεί μαζί με ολόκληρη τη Θράκη»
Για τη Νέα Δημοκρατία και την επιθυμία της που είναι να υπάρχει «μια ανεξάρτητη, ευημερούσα μουσουλμανική μειονότητα» μίλησε το πρωί της Τρίτης (13/6) η υποψήφια Βουλευτή Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Έχουμε την καλύτερη συμβίωση σε ολόκληρη την Ευρώπη, μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην Θράκη» υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και πρόσθεσε: «Επιθυμούμε αυτή η μειονότητα να πάει μπροστά, να έχει τα δικαιώματα της ισονομίας και της ισοπολιτείας και να μπορέσει να αναπτυχθεί μαζί με ολόκληρη τη Θράκη».
«Η Ελλάδα είναι εκείνη που τους φροντίζει και παίρνει μέτρα για την δική τους ευημερία» επεσήμανε. «Ουδέποτε διανοήθηκε κανένας στην ΝΔ να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση για οποιοδήποτε υποψήφιο» συμπλήρωσε.
Επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχτηκε ότι ζήτησε την ψήφο τους, όχι γιατί θα κάνει καμία διαφορά στην ΝΔ στο γενικό ποσοστό, αλλά γιατί για την ίδια τη μουσουλμανική μειονότητα είναι πάρα πολύ σημαντική η σχέση εμπιστοσύνης με μια παράταξη που έχει αποδείξει στο παρελθόν ποια είναι η πολιτική της και έχει σκοπό να την συνεχίσει.
«Τα τέσσερα χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκχωρήσει την Θράκη στους ΑΝΕΛ και οι άνθρωποι τότε πέρασαν εξαιρετικά δύσκολα» δήλωσε και πρόσθεσε «ότι 1.600 παιδιά έφυγαν από τον ορεινό όγκο και πήγαν στην Ολλανδία και δουλεύανε σε ναυπηγεία και φυτώρια στο εξωτερικό».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης