Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Σκέρτσου σε Τσίπρα: Πολιτική απρέπεια να εμπλέξει τον Σαρμά στην προεκλογική αντιπαράθεση

Πυρά Σκέρτσου σε Τσίπρα: Πολιτική απρέπεια να εμπλέξει τον Σαρμά στην προεκλογική αντιπαράθεση
Διαψεύδει ο κ Τσίπρας ότι είχε λάβει υλικό με μηνύματα για εμπλοκή του τουρκικού προξενείου διερωτήθηκε ο κ.Σκέρτσος
Σχετικά Άρθρα
Για πολιτική απρέπεια να εμπλέξει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά στην προεκλογική αντιπαράθεση κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος με αφορμή την υπόθεση της Θράκης.
Ο κ. Σκέρτσος έκανε λόγο για εμπαιγμό των θεσμών και πυροτεχνήματα από την πλευρά του κ. Τσίπρα ενώ τον κατηγόρησε προς προέταξε το κομματικό συμφέρον έναντι του εθνικού.
Επανέλαβε ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε ενημερωθεί εγκαίρως και αρμοδίως και επέλεξε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις ακόμα και στελεχών του δικού του κόμματος.
«Διαψεύδει ο κ Τσίπρας ότι είχε λάβει υλικό με μηνύματα για εμπλοκή του τουρκικού προξενείου;» είπε και ακολούθως διερωτήθηκε για ακόμη μία φορά γιατί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη δεν παίρνουν σαφή θέση δηλώνοντας ότι εκπροσωπούν τη μουσουλμανική μειονότητα.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Σκέρτσος τόνισε ότι υπάρχουν στοιχεία πως οι εν λόγω υποψήφιοι υιοθετούν τις πιο ακραίες απόψεις περί τουρκικής μειονότητας, αλλά και αδιάψευστα στοιχεία εμπλοκής του τουρκικού προξενείου.

Ενήμερος ο Τσίπρας

Ερωτηθείς αν είχαν ενημερωθεί και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί για το ζήτημα της εμπλοκής του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη, απάντησε πως η ενημέρωση αφορούσε μόνο τον κ. Τσίπρα.
Αναφορικά με την επίθεση που έχει εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κας. Μπακογιάννη, ο κ. Σκέρτσος απάντησε ότι «η κα. Μπακογιάννη δεν έχει να δώσει διαπιστευτήρια δημοκρατικότητας».
Σε ό,τι αφορά την πολιτική ατζέντα, ο κ. Σκέρτσος επανέλαβε πως εν πολλοίς ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο πρόγραμμά του σε οικονομικές πολιτικές που η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψήφισε, ενώ διεμήνυσε πως για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της χώρας «χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση» και ζήτησε από τους πολίτες να μην στηρίξουν κομματίδια αφού και η άρνηση του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία θα οδηγήσει σε τρίτες εκλογές.

Άδεια η κάλπη

«Από την πρώτη στιγμή αναγνωρίσαμε ότι οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι και πάλι άδειες.
Ξεκινάμε απ' το μηδέν ωστόσο δεν είμαστε σε πολιτικό κενό», τόνισε ο κ. Σκέρτσος, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες στις εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλαν ορισμένα πολύ σαφή μηνύματα δείχνοντας τι κυβέρνηση θέλουν και τι αντιπολίτευση δεν θέλουν.
Ο κ. Σκέρστος τόνισε πως έδειξαν επίσης πως επιθυμούν η χώρα να κινηθεί σταθερά μπροστά με ένα νέο υπόδειγμα πολιτικής που δίνει έμφαση στα αποτελέσματα, στη συνέπεια στη δίκαιη αναδιανομή της ανάπτυξης που φέρνουν οι νέες επενδύσεις με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, καλύτερα εισοδήματα και στήριξη στους πραγματικά ευάλωτους.
Επεσήμανε ακόμη πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς ενώ είναι εθνική ανάγκη να τρέξουμε προς τα μπρος κάνοντας άλματα με τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάζονται για να αλλάξουμε όσα μας κρατούν αδικαιολόγητα πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης