Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Οι εκλογές στη Ροδόπη δεν έχουν κομματικό αλλά εθνικό χαρακτήρα – Ο Τσίπρας να απολογηθεί

ΝΔ: Οι εκλογές στη Ροδόπη δεν έχουν κομματικό αλλά εθνικό χαρακτήρα – Ο Τσίπρας να απολογηθεί
Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος και δεν ανέχεται παρεμβάσεις στα εσωτερικά της με ''δούρειους ίππους'' που υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να απολογηθεί για τις ανθελληνικές επιλογές που έχει κάνει στη Θράκη αντί πινακίου ολίγων ψήφων, ζητάει και τα ρέστα.
Ο κ. Τσίπρας είχε πλήρη ενημέρωση πριν την προκήρυξη των εκλογών ότι οι 2 υποψήφιοι που επέλεξε να στηρίξει μέχρι τέλους προσωπικά και κομματικά είχαν ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του τουρκικού προξενείου ως εκφραστές της πιο ακραίας αναθεωρητικής προπαγάνδας.
Κι όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να τους δώσει το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορούν ανεμπόδιστα να υπηρετούν υβριδικές επιθέσεις πλέον και εντός ελληνικών συνόρων», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Άκης Σκέρτσος.
«Επαναλαμβάνουμε, η τελική εκλογική έκβαση στη Ροδόπη δεν έχει κομματικό αλλά εθνικό χαρακτήρα.
Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος και δεν ανέχεται παρεμβάσεις στα εσωτερικά της με ''δούρειους ίππους'' που υπηρετούν αλλότρια -πάντως σίγουρα όχι τα εθνικά- συμφέροντα» σημειώνει ο κ. Σκέρτσος και καταλήγει με τη μορφή υστερόγραφου: Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές που έχουν πιει το αμίλητο νερό, θα πάρουν επιτέλους θέση για το αν διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της ‘’τουρκικής’’ μειονότητας»;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης