Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για το τραγικό περιστατικό στην Κω: Η χώρα χρειάζεται ένα νέο ΕΣΥ

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για το τραγικό περιστατικό στην Κω: Η χώρα χρειάζεται ένα νέο ΕΣΥ
«Το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανθρώπου στην Κω σε καρότσα φορτηγού επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μας συγκλονίζει όλους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
«Η χώρα χρειάζεται ένα νέο ΕΣΥ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και τους φόρους που πληρώνουν, και όχι διαρκή συρρίκνωση της δημόσιας Υγείας προς όφελος του κέρδους ιδιωτικών συμφερόντων», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή για το τραγικό περιστατικό στην Κω.
«Το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανθρώπου στην Κω σε καρότσα φορτηγού επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μας συγκλονίζει όλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Η καθολική, δημόσια και δωρεάν περίθαλψη σε ένα ισχυρό ΕΣΥ, για αξιοπρεπή ζωή και κοινωνική προστασία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο από την πολιτική δύναμη που πιστεύει σε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», καταλήγει.
Σημειώνεται ότι μια 63χρονη γυναίκα στην Κω άφησε την τελευταία της πνοή πάνω σε καρότσα φορτηγού που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης