Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Ψαριανό: Η ΝΔ κάνει σαν μην έχει συμβεί τίποτα – Θα καταδικάσει ο Μητσοτάκης;

ΣΥΡΙΖΑ για Ψαριανό: Η ΝΔ κάνει σαν μην έχει συμβεί τίποτα – Θα καταδικάσει ο Μητσοτάκης;
Συμφωνεί ο κ.Μητσοτάκης ότι οι καθηγητές είναι αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Ερώτηση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και στη ΝΔ αν προτίθενται να απαντήσουν στο «υβριστικό παραλήρημα» του μέχρι πρότινος υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ, Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος αποκάλεσε «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζους» τους καθηγητές απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ.
Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι» αναφέρει σε νέα ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Ψαριανός σε χθεσινή ανάρτηση του κατηγορούσε τους καθηγητές που χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «μεγάλα καθάρματα», «σκουλήκια» και «αλήτες» ότι «χάρηκαν» που έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια.
«Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων.
Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους.
Σκουλήκια είναι.
Αλήτες.
Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης