Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί – Οι επισκέψεις με το βλέμμα στην κάλπης της 25ης Ιουνίου

Συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί – Οι επισκέψεις με το βλέμμα στην κάλπης της 25ης Ιουνίου
Το σημερινό πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη, του Α. Τσίπρα και του Ν. Ανδρουλάκη
Σχετικά Άρθρα
Στο δρόμο των προεκλογικών περιοδειών επέστρεψαν οι πολιτικοί αρχηγοί, με στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους που θα τους στηρίξουν στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.
Έτσι, σήμερα, Τετάρτη 31/5, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει για δεύτερη ημέρα την περιοδεία του στην Κρήτη. Μάλιστα, θα επισκεφθεί τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνης και Χανίων.
Ειδικότερα, θα ξεκινήσει από το Πέραμα Ρεθύμνης και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί τις Βρύσες, τον Πλατανιά, την Κίσσαμο και το Θέρισο.

Στη Νίκαια ο Τσίπρας

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία το απόγευμα της Τετάρτης , στις 19:30, στη Νίκαια στην Πλατεία 17ης Αυγούστου (Οσία Ξένη).

Στη Θεσσαλονίκη μετά τη Χίο ο Ανδρουλάκης

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στη Χίο με επίσκεψη στο κέντρο έρευνας εφαρμογών μαστίχας στην Καλλιμασία.
Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα της Τετάρτης 31/5, στις 19:00, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Δήμο Παύλου Μελά (πλατεία Πολίχνης).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης